Ako vyvolať spontánny potrat pri zamĺklom tehotenstve?
Ahojte. Dnes som sa bohužiaľ dozvedela smutnú správu, na Sone nebolo srdiečko, embryo sa nevyvíja. Gyn ma posielal najskôr na vyčistenie, no ja som ho u prosila nech mi dá ešte čas. Brala som duphaston na udržanie, po jeho vysadení je ešte šanca, že sa to pusti samo. Čo si veľmi prajem, z nemocnice a z toho, že mi budú moje dieťa vyškrabávať ma chytajú mdloby. Ja to proste nedám. Psychicky. Prosím poraďte. Alchemilka? Malinik? Myší chvost? Horúca vaňa? Čokoľvek skúsim, len nech sa tomu vyhnem. Prosím poraďte
Veľmi ma mrzi, čo sa ti stalo. Úprimnú sústrasť 😔
Myši chvost, to je myslím rebríček. Ak áno, tak to by pomôcť mohlo. Teplé sedave kúpele môžu vyvolať sťahy maternice.
Drz sa! Prajem skore zotavenie.
Sú nejaké tabletky na to, aspoň kamoška v rovnakom prípade ako ty dostala od gyn. v rakúsku (keď nechcela zákrok). Tie ženské bylinky môžeš vyskúšať...
@bluka2 žijem v zahraničí, tiež ma cistili v marci s tými tabletkami a nikdy viac. Je to hormonálna bomba a stále mám z toho úplne rozhadzany cyklus. A čo sa týka samotného čistenia, neprajem to zazit žiadnej matke, čo sa na svoje dieťatko tešila.
@mim987 tie sedave kúpele som myslela zo silného vývaru z rebríčka. To naozaj vyskusaj.
@kikusha2212 OK. Ja som to našťastie nezažila
@kikusha2212 ďakujem, ja tabletky odmietam, to uz asi radšej tu nemocnicu by som zvládla. Zajtra ideme s manželom na túru, nazbieram hrebíček a večer si dám vaňu. Vďaka
Posielam objatie. ❤️
Ahoj, mne pomohla alchemilka a do toho mi ešte pichala tie injekcie ženská. Neviem ako sa to vola, ale pichá sa to bežné, ked ti neprídu krámy. Asi dvakrát. Nebolo treba zákrok. Alchemilku kupis aj v lekárni, ale skus zohnať zbieranu ak niekto ma. Neviem, ci ešte kvitne v auguste.
Ak teraz vysadíš duphaston, nešla by som na túru. Môže sa to spustiť kedykoľvek, ostala by som doma.
Objímam ta je mi to ľúto 🥺, skus piť alchemilkovy čaj 2-3 krát za deň, horúci sedavy kupel aj na brucho si dávaj horúcu sprchu, stláča si brucho vraj aj to pomáha, námahaj sa, skus aj iné bylinky, držím palce nech nemusíš ísť na zákrok to je hrozne 😞🍀
Ahoj,velmi ma mrzi co sa ti stalo 😔. Ja som si davala levandulovy sirup.. tak vyskusaj mozno aj to.
je mi to luto.
co sa tyka tvojej otazky, sice to niekedy trva, ale telo casom pochopi, ze je konice a prebehne potrat. no niekedy to trva, nez sa to spusti.
@mim987 Ahoj, nerada obnovujem túto tému, no prosím ta, ako to u teba dopadlo? Ja budem v utorok 2 týždne od diagnostiky MA v 10tt, potrat zatiaľ v nedohľadne. Mam za sebou už 1x kyretáž, taktiež z dôvodu MA, no teraz sa veľmi lekári nehrnú do zákroku, nakoľko v stredu budú 2t od dobratia atb kvôli zápalu pľúc. Pomohlo ti niečo vyvolať doma čistenie? Mne nepomáha pohyb, horúci kúpeľ, čaje... Už neviem, čo skúsiť. Je to obrovský nápor na psychiku.
@mima172 ahoj. Mrzí ma , čím prechádzaš teraz . Mne sa to podarilo nakoniec zhruba po dvoch týždňoch som začala špiniť , to trvalo niekoľko dni a potom sa to spustilo . Odporúčam určite bylinnu naparku . Je aj skupina na fb ženská bylinna naparka. Dáš si do hrnca čaje (napr malinnik , alchemilka ) povaríš a potom ten hrniec dáš do wc (nie úplne horúci aby si sa nepopalila ) a sadnes si, hodis na seba deku a relaxuješ. Ešte skus pozrieť do skupiny Zamlklé těhotenství, přirozený potrat - rady, příběhy, psychická podpora. Tam nájdeš veľa užitočného info . A neboj , sú tam zeny , ktoré na ten potrat čakali aj dlhšie a všetko bolo v poriadku . Držím palce

mne horúca vaňa nepomohla. akurát mi oparila nohy, zadok... ani víno - to som sa len pripila.