Ako zlepšiť mierny pokles plodovej vody?
Ahojte, dnes som prišla od tehotenskej prehliadky kedy mam byt 28+3tt avšak dieťatko je týždeň vraj po zadu 27+3tt (môže byť spôsobené tým ze som malička) vraj.., ale čo má neprijemne zarazilo je, že minulý mesiac som mala plodovej vody dostatok, tento mesiac mam mierny pokles o 2 týždne kontrola dr zatiaľ nereaguje na to. Čím to môžem zlepšiť co hrozí dieťaťu? Ak som v 27tt tak už by mala byť vyvinutá a nemalo by ju to ohrozovať na orgánoch?
@mamamasama nerozumiem potom prečo tak doktori strašia:/ ďakujem
@melissa_19 oni musia informovať o náleze, nebola by si rada, keby ti nepovedal nič. Nález môže byť nabudúce zas iný 😉, kedy máš zas prísť a čo k tej plodovej vode ešte lekár povedal?
@ina2405 kontrolu mam o 2 týždne, k tej plodovej vode nepovedala nič. Len ze je jej menej. To je cele, tento krát bola celá domylena a divná. Napr nekontrolovala ani krcok aj napriek tomu ze som jej povedala ze som mala na začiatku mesiaca poslickov.. q ze mam posledne dni kŕče v podbrusku
Ľahký oligohydramion afi 10,19
@melissa_19 tak uvidíš čo bude za dva týždne a neboj sa doktorovi vždy pripomenúť, ak máš pocit, že niečo zabudol. Držím palce, zas sa spýtaj na plodovú vodu keď tam nabudúce pôjdeš. Verím, že to nebude nič vážne 🙂
@ina2405 trosku som sa už upokojila ďakujem 🥰

Všetko je len a len orientačné. Mimochodom, plodová voda sa neustále dotvára. Mne tvrdili, že tam už takmer nič nemám. Mala si vidieť tú potopu, keď mi praskla.