Ako zvládnuť neplánované tehotenstvo v skorých štádiách?
Máte niekto skúsenosť ako potratit v prvých týždňoch tehu ?Dalsie dieta si už nemôžem dovolít a viem môžem si zato sama 😢 že Som verila mužovi to jeho da pozor mám rok a pól staré dieta a býva mi dosť zle nezvladam nič urobiť ani sa mu poriadne venovať nemáte prosim niečo overené
Vymyslená téma na rozprúdenie vášní
Neexistujú žiadne "domáce recepty" na spustenie menštruácie, na vyvolanie pôrodu a určte nie na potratenie. Máš len dve možnosti - stotožniť sa s tým, že nejaký človiečik chce ku vám prísť alebo ísť na normálnu interrupciu. A prosím ťa - nech sa rozhodneš akokoľvek, potom si daj antikoncepciu.
Zeny, nesudte, neviete v akej situacii sa nachadzaju. Hlavne matka.
Autorka, jedine ist k Dr.
Uz si raz rodila, takze predpokladam, ze vies co to je gynekolog. Zajtra mu zavolaj, dohodni si termin a postup potratu, a tuto temu zmaz.
Ja to chapem tak ze chce radu na nevolnosti kym pojde na potrat🤔 ci
@evivb ja ju nesúdim. Neviem v akej je situácii a ani nič o nej nebiem. Ale skúšať nejaký domáci recept na potrat? Uznaj sama,že to je už naozaj cez čiaru. Má malé dieťa o ktoré aa treba starať. Tak keď druhé nechce,nemôže si dovoliť nech ide k lekárovi a on ju nasmeruje ďalej,alw pre Krista nie doma nejakým akože “receptom”
ja ta nesudim, ani nebudem, ty poznas svoju situaciu. ale prepáč mi, si kompletna ? doma potratit ? vieš čo za masaker požaduješ prežiť si dobrovolne ? smer gynekolog a dohodni si termín interrupcie. a dobuducna sa spoliehaj na seba, nie na partnera.
autorka neblazni, obzvlast ak mas jedno male dieta doma, ziadne babske triky a povedacky neskusaj, chod k lekarovi a naplanujte zakrok
Overene je ist k lekarovi a on ti UPT vybavi. Je to legalne, akurat si zaplatis. Keby bolo take jednoduche potratit sama doma bez lekarov tak naco by to UPT v nemocnici robili?
Ahoj. Musí to byť veľmi ťažké fungovať s nevolnostami popri staršom dietati. Ak chces, zaplatím ti nejakú študentku či dôchodkyňu, ktorá ti bude čojaviem 2 hodiny denne pomáhať doma, s domácnosťou aj starším dieťaťom, kým ti neprejdú nevoľnosti. Plus určite máš nejaké kamarátky v okolí, ktoré ti môžu staršie občas vziať von. A potom s trochu voľnejšou hlavou prosím porozmýšľaj, či naozaj chces potrat. Prípadne napíš, zavolaj do poradne Alexis, sú tam super ženy, mne pomohli.

Akože chceš doma sama potratit? Ja som tu už čítala kade jaku chujovinu,ale toto,toto je už ozaj vysoký level.