Ako zvládnuť nespavosť na konci tehotenstva?
Ahojte, chcem sa opýtať čo vám pomohlo na nespavost? Ja idem spať napr o 11 v noci horko ťažko prespím 2-3h a nespím potom celú noc, celý deň ... Ledva zaspím niekdy o 10 11 večer zas.. a to mi je fakt zle od unavy pália ma oči som unavená a nedá sa mi, ako ste to riešili?
@melissa_19 neriešila som, nejak som tie noci prebdela a občas to dohnala cez deň.
Ja nemôžem vôbec.. mám dva týždne do pôrodu tak dufammm že nebudem prenášať 🤣🤣 ak sa nevyspim nebudem vládať
Spala som cez den 😅
Brala som to ako prípravu na nočné vstávanie k bábätku. :D
@melissa_19 mala som to veľmi dlho, od 3. ráno hore cele týždne a to som chodila do roboty. Už som nevládala odšoférovat do prace ani tých 10 minút ku koncu. Najviac ma vytáčalo keď som tu potom čítala diskusie ako nejaké povaľačky vybavovali PN pomaly na celú materskú keď im nič nebolo, proste už nechceli pracovať, lebo boli chúďatká tehotné 😠
@ivangeline mne babo vstava presne v case, kedy som najcastejsie v noci strasila 😅
@melissa_19 mne nepomohlo nič, avšak tento "tréning" mi veľmi pomohol keď sa bábätko narodilo. 🙂)
Akože nie žeby som sa sťažovala, len niekedy to už je až príliš ako včera.. nemohla som zaspať.. po celom dni rozbitá červené slzsce oči, unavená ledva som prešla už na wc, a ani za toho svätého
Ja nespím už asi dva mesiace, som momentálne v 28.tt a som už z toho nesmierne unavená.
Idem spat o 22.00, dam si aj medovkovy či harmančekový čaj, kakao a zobúdzam sa presne pred 2.00 pravidelne a potom už nič.
Občas sa mi podarí zaspať poobede, keď nemám staršiu dcéru doma, ale bojím sa keď už má prísť noc a ja neviem čo v nej robiť.
Všetci spia a ja nič.
Potom cez deň povinnosti ...
Nemám psychické problémy, myslím že na svedomí to majú hormóny.
Len ako vydržať ešte 2.5 mesiaca???
😭😭😭

@melissa_19 ahoj nijako ja som 36t a tiez uz v noci nespim mam bolave zuby babetko na vsetko uz tlaci v noci vstanem aj 7-8x na wecko a cez den ani nehovorim... najradsej by som to mala uz za sebou