icon

Ako zvládnuť opakujúce sa kvasinkové infekcie v tehotenstve?

29. sep 2025

Poraďte mi niečo čo vám naozaj pomohlo no len ja som teraz tehotná tak moc toho asi nemôžem ale musí byť niečo čo mi musí zabrať ..dr mi dala2x Canesten tablety a candibene krém + probiotika no už som to dobrala a zase začalo svrbenie ja už som naozaj zúfalá neviem ako sa toho raz a navždy zbaviť😩 aj pred tehotenstvom som mala opakujúce sa problémy čiže ani partnerom to nebude

anonym_5df08f
29. sep 2025

@anonym_autor urcite obmedz sladke. to odporucam

tanyan
29. sep 2025

Úprava stravy - protikvasinková diéta

sajmonka_1216
29. sep 2025

Pri prvom tehotenstve som to mala nonstop... teraz pri druhom používam Lactacyd antibakteriálny - je vhodný v tehotenstve na každodenné používanie.. a je to lepšie.. som v 14tt a v prípade núdze si len natriem Canesten masť.. ale to sa mi stalo len 1x za celé doterajšie tehotenstvo..
https://www.drmax.sk/lactacyd-pharma-antibakter...

autor
29. sep 2025
@sajmonka_1216

Pri prvom tehotenstve som to mala nonstop... teraz pri druhom používam Lactacyd antibakteriálny - je vhodný v tehotenstve na každodenné používanie.. a je to lepšie.. som v 14tt a v prípade núdze si len natriem Canesten masť.. ale to sa mi stalo len 1x za celé doterajšie tehotenstvo..
https://www.drmax.sk/lactacyd-pharma-antibakter...

@sajmonka_1216 kde ste zohnali Canesten? Lebo tuším že sa krém už nevyrába 😊 ďakujem no skúsim

sajmonka_1216
30. sep 2025
@anonym_autor

@sajmonka_1216 kde ste zohnali Canesten? Lebo tuším že sa krém už nevyrába 😊 ďakujem no skúsim

@anonym_autor vyrába normálne, veď v každej lekárni majú 🙂
Ale akurát včera mi dr. predpísala čipky Macmiror na kvasinky, lebo ževraj Canesten na to nezaberie.

autor
30. sep 2025
@sajmonka_1216

@anonym_autor vyrába normálne, veď v každej lekárni majú 🙂
Ale akurát včera mi dr. predpísala čipky Macmiror na kvasinky, lebo ževraj Canesten na to nezaberie.

@sajmonka_1216 mne dali candibene s tým že povedali že sa nevyrába tak kto vie 😌 macmiror som mala dávnejšie a ten mi nepomohol