Ako zvládnuť sekciu so soplíkom a kašľom?
Celá rodina je chorá a už sa aj ja začínam cítiť zle. Zajtra mám nástup do nemocnice na cisársky rez. Boli ste v tejto situácii? Odložili vám sekciu alebo ste to nejako zvládli? Ďakujem.
ja som velmi na vyber nemala, 2 tyzdne pred porodom som dostala covid a kasel sa ma drzal este dalsie 4. Rodila som akutnym cisarskym a bol to des :D
Ja som mala trochu sopeľ a akútnu sekciu, z trochu sopla som potom mala zápal dutín po sekcii.
Ja som išla na akútnu sekciu chorá (3.den choroby) veľmi ťažko sa mi dýchalo počas operácie, ale niečo mi pichli, a ťažko bolo až na izbe po keď mi trebalo odkašlať. Auuu
No skus sa dohodnut aspon tie prve najhorsie dni neh ti odlozia.lebo to musi byt peklo kaslat po sekcii
Adminovi šibe? Prepísali mi v názve témy "so soplíkom". 🤦♀️
Ďakujem za rady, ide ma poraziť, lebo mesiace sme boli zdraví a akurát teraz všetci chorí. 🙄🔫
Ja som to zažila, keď mi pichal spinalku,tak som anesteziológovi povedala kedy odkašlem. Aj keď musíš 12 hodín ležať, ja som po troch hodinách sedela a kašľala. Sestrička myslela že mám astmaticky záchvat. Pomohol mi skoroceľový sirup Dr. THEISS. Keď už budeš po, snaž sa prikrčiť kolená k hrudníku,bude to lepšie.
Jej,zmenil ti admin názov témy? 🤣 prepáč, pobavilo ma to,lebo dnes táto téma o soplíkoch, téma o "svokričke" samé ňuňuňu, čudný je svet tento MK🙈
sopel zvladnes, pozor na ten kasel, ked budes kaslat, tak si chyt rukami brucho. inak ja som kaslala po sekcii aj z tej celkovej anestezy.

Ano mne sekciu odlozili ale mala som mat plnu narkozu..ak by som mala spinal tak by mi ho urobili..nakoniec som bola rada ze mi sekciu prelozili lebo keby som po sekcii kaslala alebo kychala tak to by som asi neprezila 😁