icon

Alkohol počas skorého tehotenstva: Vaše skúsenosti

13. apr 2024

Stalo sa vam, ze ste pili alkohol a po niekolkych dnoch ste zistili, ze ste tehotne? Moze alkohol ublizit aj ked tehotenstvo trva iba zopar dni? Ake mate s tym skusenosti?

biglovemom
13. apr 2024

Neublizi

diewcatqoo
13. apr 2024

Ano, v sobotu sme mali oslavu a dala som si par drinkov. V pondelok som zistila, ze som tehotna. A este aby toho nebolo dost, tak v piatok pred oslavou som bola na rontgen. Dieta je zdrave, chodi uz na ZS.
V tych prvych dnoch je dieta vyzivovane zltym telieskom, nie je napojene na tvoj krvny obeh. Kopec zien, pokial nevie, ze su tehotne, tak si da drink alebo berie lieky, ktore nie su v tehotenstve vhodne. Tie prve tyzdne je to stale bud/alebo. Ak to ma vyjst, tak to vyjde. Ak nie, tak bohuzial.. a najpravdepodobnejsie to nebude mat na svedomi alkohol a pod, ale budu tam nejake ine vady, pre ktore tehotenstvo neprosperovalo.

katica06
13. apr 2024

Nie ,nestalo.

ivangeline
13. apr 2024

Neublížil

anavixy
13. apr 2024

Nie

jaskolka
13. apr 2024

Nie, príroda sa"poistila "na také prípady, keď žena esre nemôže vedieť, ze je tehotná. V tom čase embryo ešte nie je napojené na krvný obeh matky

dankabetka
13. apr 2024

Ahoj, asi sa nie je cim chvalit, ale sestra oslavovala statnice a tak hrozne sme sa opili spolu vtedy....2 tyzdne nato som zistila, ze som tehu.... Vtedy som mohla byt tak cca v 4-5 tt ked sme pili. Potom som uz samozrejme nepila a tiez som mala vycitky, pre to...ale u nas vsetko dobre dopadlo. Syn ma 8 rokov uz a je uplne ok.

tehotna40
13. apr 2024

Ja nepijem ako je rok dlhý, max silvester šampus alebo niečo slabé. Ale v lete minulý rok muž prvý krát dal páliť svoju slivovicu tak ma prehovorili ,že mám ochutnať. Dala som si 2 viac by môj žalúdok nezvládol, 4 dní nato pozitívny test 😀

kikusenka1
13. apr 2024

Kolegyna prepila celý víkend ma firemnej oslave a o týždeň na to zistila ze je tehotná a ma 6 rocneho zdravého syna

marcela199
14. apr 2024

Ja sice nemam skusenosť keďže pijem vynimočne, ale moja znama oslavovala manželove narodeniny, bola to velka oslava. Ona pije len vino takze cely den/noc pila vino, da sa povedať že sa opila😃 na dalsi deň jej vobec nebolo zle a bola len strasne hladna, tak ma poslala jej kupiť tehotensky test, kedze sa jej to nezdalo zeby jej nebolo zle z tolkeho vina😃 a boli tam 2 čiarky😂 neviem v ktorom tyždni mohla byt ale tie ciarky boli jasne po par sekundach takze uz asi 5-6tt určite😃 ma zdraveho chlapca😃