Antibiotiká a tehotenstvo, o ktorom som nevedela
Ahojte! Žienky chcem sa opýtať. 23.augusta ma ustipla osa na pohotovosti mi dali amoksiklav 1000mg. 4.septembra som si robila tehotenský test bol pozitívny. Čiže je možné že ATB som brala už v čase keď som otehotnela. Ako riešil potom tento fakt vás gynekológ? Ja som nato zabudla a nepovedala som to gynekológovi vo štvrtok idem na kontrolu tak mu to poviem. Prosím neodsudzujte ma za to. Chcem len vedieť ako to riešil potom vás gynekológ
@maria39 lebo mi to úplne vyfrcalo z hlavy. Na sone som bola 10.septembra bolo vidieť gestacny vak vo veľkosti 11mm.zatial prázdny. A vo štvrtok idem na sono ďalšie tak mu poviem.
@florianabotosova kludne mozte povedat.... dufam ze uz bude vidiet fazulku ..vela stastia ,....potom sa mi ozvite mali by ste mat dievcatko
@maria39 ďakujem dúfam ze bude všetko v poriadku pretoze o prvé babo sme prišli. Ako ste zistila ze bude dievčatko?
podla vasho nicku
to mi je luto ... teraz to uz vyjde a bude to dievcatko
@maria39 no ja dúfam ze už bude všetko v poriadku. A ze bude zdravé.
ano bude a vsetko prebehne v poriadku drzte sa ❤
@maria39 ďakujem
@florianabotosova prvé tyzdne po oplodnení si žije bábo vlastným životom, keďže ho nevyzivuje krv matky ale žlté teliesko. Rizikovejšie by to bolo až kebyže ich berieš po vytvorení placenty.
@c_est_la_vie no dúfam že bude všetko v poriadku keďže mi gynekológ ani nevedel povedat v ktorom som týždni iba povedal ze gestacny vak ma 11 mm

@florianabotosova podla mna by to mal brat v pohode ved aj v tehotnosti za beru antibiotika neboj plodu to neuskodilo si este len na zaciatku