icon

Antibiotiká Doxybene v prvom mesiaci tehotenstva

tanicka13
6. feb 2014

Dobrý deň, alebo ahojte. Chcem sa spýtať, či tu nie je niekto, kto bral v prvom mesiaci tehotenstva antibiotiká s názvom Doxybene. Nevedela som, že som tehotná a dr. mi ich predpísal. Samozrejme som si mimčo nechala, teraz pred pôrodom mám ale starosti, či bude zdravé. Máte podobnú skúsenosť, ako ste dopadli vy? ĎAKUJEM za odpovede

jul11
6. feb 2014

@tanicka13 ak si brala na zaciatku,malo by to byt ok,lebo v prvom stadiu ked je porucha,tak to priroda vacsinou sama vyriesi. a ved aj chodis na poradne,tak bud kludna

tanicka13
autor
6. feb 2014

Ďakujem, aj ja som o tom presvedčená. Ale včera som bola pre výsledky na streptokoka, bol pozitívny a môj gynekolog mi povedal, že ja ked som si dieťa nechala, tak som rátala s tým, že bude choré. Po 9 mesiacoch mi povie niečo tak hrozné, všetky výsledky odberov aj soná som mala v poriadku. Na 3D som nebola.

jul11
6. feb 2014

@tanicka13 streptokok s tym nic nema,ten byva bezne.ak mas vysledky ok,tak to bude dobre.ja som tiez rbala nejake lieky na zaciatku a vsetko je ok

tanicka13
autor
6. feb 2014

Ďakujem, 🙂)) ste milá a ja pevne verím, že všetko bude v najlepšom poriadku

tanicka13
autor
12. feb 2014

https://www.embryotox.de/doxycyclin.html
našla som túto stránku, tak som upokojená a už si len počkať na miminko 2 - 3 týždne 🙂))

jane7
12. nov 2014

Tanicka, mám rovnakú skúsenosť ako ty a chcela by som sa opytat, ze ako mimco, ci je vsetko v poriadku. tiez som si nechala svoje, ale clovek ma trosku obavy.

pietrula
20. aug 2022

@jane7 Ako si dopadla?