Antibiotiká v 4. týždni
Ahojte dievcata, potrebujem asi upokojit, alebo nejako podporit ☹ , v nedelu som si na teste nasla maleho dusika, v pondelok uz bol silnejsi, to som bola 27 DC. No nejako na mna dolahla zasa choroba, kasel,hlasivky... Ja som uz totizto 2 tyzdnami chora bola s atb.no opat sa mi to vratilo. V utorok som teda isla k obvodnej dr.ta sa nadomnou zhrozila ze sa mi to vratilo,podozrenie na zapal priedusiek ☹ povedala som jej,ze som asi tehotna,no aj tak mi dala atb. SUPRAX a povedala ze mi ich musi dat,bo inak sa nevyliecim. Hned som utekala aj na gynu,povedal ze lieky mam brat,aby z toho nebol este horsi zapal, tehotenstvo este nepotvrdil,ale vraj sa tam nieco asi rysuje a mam prist na kontrolu 9.2. Menzes nastastie neprisiel stale, no prestalo ma pobolievat podbrusko a dokonca mi aj splasli prsia. Mozu mi tie atb. a celkovo choroba velmi ublizit ? Bojim sa :( dakujem za kazdy nazor.
@hviezdicka236 nechcem ta strasit ale ani ta nepotesim, ja som o babo prisla a presne ako ty som dostala atb, tusim Ospamox to bol. vraj to nemalo skodit. je tazke povedat ci to bolo preto alebo nie. takze je to na tebe co urobis ci budes brat alebo nie. si este velmi na zaciatku, takze je mozne ze to este naozaj neuskodi. drzim palce aby si bolo coskoro fit a aby aj babatko bolo ok a prajem krasne tehulkovanie.
@dominikav123 ale ved ich beriem, aj calcium sirup, kloktam vincentku.... Mne islo skorej o to, ze akosi mi ustupli tie priznaky ktore som mala pred dvomi dnami :(
@meusicka no toho sa najviac bojim, babatko je vytuzene 🙂 dakujem za podporu 🙂
@hviezdicka236 Verím, že sa bojíš, ale osobne si myslím, že skôr ti ublíži choroba ako atb. Pozri, ak je plod silný, s atb si poradí a bude všetko v poriadku. Tak dúfam, že to dopadne dobre. A hlavne, neprestať brať atb len preto, že sa ti polepšilo. To, že ti je lepšie znamená, že atb boli opodstatnené.
@hviezdicka236 len sa neboj, je vela antibiotik, ktore su v tehotenstve uplne bezpecne takze ked ti lekar povedal, ze ich mas brat, pekne ich ber az do konca. Choroba je ovela nebezpecnejsia, ale ak sa embryo riadne uchyti bude to v pohode. Prajem skore uzdravenie🙂
@mirafrancois716 čo má preboha toto spoločné s témou??? je mi na grc z týchto reklám !!!!!!!!!!
ja som mala na zaciatku tehu borelioza, bralasom atb, take co sa v tehu mozu a maly je krasny a zdravy ako repa!neboj

@hviezdicka236 ano, choroba ti moze ublizit...dvaja doktori ti povedali ze mas brat lieky, tak preco ich nepocuvas ?