icon

Antidepresíva v tehotenstve. Boli ste kvôli nim na špeciálnych vyšetreniach dieťatka?

danielkadandy
29. jún 2020

Uzivam seroxat.
Moj gynekolog mi odporucil aj morfologiu v specializovanych strediskach ale je to drahe dost.

denden77
29. jún 2020

drahe nedrahe.. je to najma celkom dolezite.. ja som napr. na vymenny listok platila 33€, bez neho by to bolo do 100€.. myslim, ze ak ide o zdravie mrnusa, je to smiesna suma.. ale to je len moj nazor 🤷‍♀️😎🍀

danielkadandy
autor
29. jún 2020

Ved to je jasne, to si zaplatim...len som možno chcela skusenost niekoho..ze na akom konkretnom vysetreni bol a tak.

adulkas
29. jún 2020

Užívala som po celý čas citaloptam, žiadne špeciálne vyšetrenia som neabsolvovala

eliska13
29. jún 2020

@danielkadandy tiež som ho užívala a nič špeciálne som neabsolvovala.Morfologia sa robí vždy nie?

danielkadandy
autor
29. jún 2020

@adulkas ani nekazal doktor? Babatko je zdrave?

danielkadandy
autor
29. jún 2020

@eliska13 ano ved mi ju aj robil moj obvodny ale odporucil mi morfologiu v specialnej klinike kde sa specializuju na tie ultrazvuky v 1.,2., a 3.trimestry....spominal len srdiecko...ze podla neho tam nic nevidi ale kedze som mu spomenula tie lieky tak mi odporuca aj morfologiu u nich

eliska13
29. jún 2020

@danielkadandy môj gyn tiež všetky pacientky posielal do Gynfiv na morfo 10, 20, 30, lebo je tam lepší UZV určite choď

haliee
30. jún 2020

ake mas davkovanie ak mozem vediet? a urcite chod na

danielkadandy
autor
30. jún 2020

@haliee hej pojdem urcite....no ten seroxat som uzivala polovicnu davku 20mg balenia a asi v 7.tyzdni som si znizila na stvrtku....uplne vysadit sa bojim..ze aspon take placebo ani doktor mám velmi neodporuca

adulkas
30. jún 2020

@danielkadandy má už 5 rokov všetko je v úplnom poriadku, nikto ma ani nikde neposielal

haliee
4. júl 2020

@danielkadandy to je mikro davka, akoze nie som mudr. len zo skusenosti pisem