Antidepresíva v tehotenstve. Boli ste kvôli nim na špeciálnych vyšetreniach dieťatka?
Uzivam seroxat.
Moj gynekolog mi odporucil aj morfologiu v specializovanych strediskach ale je to drahe dost.
Ved to je jasne, to si zaplatim...len som možno chcela skusenost niekoho..ze na akom konkretnom vysetreni bol a tak.
Užívala som po celý čas citaloptam, žiadne špeciálne vyšetrenia som neabsolvovala
@danielkadandy tiež som ho užívala a nič špeciálne som neabsolvovala.Morfologia sa robí vždy nie?
@adulkas ani nekazal doktor? Babatko je zdrave?
@eliska13 ano ved mi ju aj robil moj obvodny ale odporucil mi morfologiu v specialnej klinike kde sa specializuju na tie ultrazvuky v 1.,2., a 3.trimestry....spominal len srdiecko...ze podla neho tam nic nevidi ale kedze som mu spomenula tie lieky tak mi odporuca aj morfologiu u nich
@danielkadandy môj gyn tiež všetky pacientky posielal do Gynfiv na morfo 10, 20, 30, lebo je tam lepší UZV určite choď
ake mas davkovanie ak mozem vediet? a urcite chod na
@haliee hej pojdem urcite....no ten seroxat som uzivala polovicnu davku 20mg balenia a asi v 7.tyzdni som si znizila na stvrtku....uplne vysadit sa bojim..ze aspon take placebo ani doktor mám velmi neodporuca
@danielkadandy má už 5 rokov všetko je v úplnom poriadku, nikto ma ani nikde neposielal
@danielkadandy to je mikro davka, akoze nie som mudr. len zo skusenosti pisem

drahe nedrahe.. je to najma celkom dolezite.. ja som napr. na vymenny listok platila 33€, bez neho by to bolo do 100€.. myslim, ze ak ide o zdravie mrnusa, je to smiesna suma.. ale to je len moj nazor 🤷♀️😎🍀