icon

Biochemické tehotenstvá po 35. roku

molkapolka
1. mar 2026

Ahojte, tie ktore ste mali opakovane biochemicke tehotenstva po 35r., aj ste to riesili s gynekologom? Mam 37 a behom polroka uz druhe biochemicke tehotenstvo. Mame doma uz 1 dieta, kedy som pri PCOs otehotnela do polroka. Aktualne PCO vajecniky uz nie su, hormonalny profil pred rokom bol v poriadku.

rivini
1. mar 2026

@molkapolka po 35. roku je uz uz vacsiny zien kvalitnych len ca. 20% vajicok. Biochemicke tehotenstvo vznika v 98% pripadov z dovodu genetickej deformacie plodu. Cize gynekolog ti moze urobit testy ako hormonalny Profil, amh, ale vela s tym nespravi. Odporucam robit si testy az pri ca. 1-2 tyzdnovom meskani MS. Predides sklamaniam.

molkapolka
autor
1. mar 2026
@rivini

@molkapolka po 35. roku je uz uz vacsiny zien kvalitnych len ca. 20% vajicok. Biochemicke tehotenstvo vznika v 98% pripadov z dovodu genetickej deformacie plodu. Cize gynekolog ti moze urobit testy ako hormonalny Profil, amh, ale vela s tym nespravi. Odporucam robit si testy az pri ca. 1-2 tyzdnovom meskani MS. Predides sklamaniam.

@rivini ano, citala som o tom, asi to tak ma byt..mame jedno zdrave dieta doma, to je hlavne 😊