icon

Biochemické tehotenstvo - možné príznaky

barborkar23
3. mar 2025

Ahojte..
Pred týždňom som si našla 2 čiarky na teste, digitálny ukazoval 1-2 týždne.. o dva dni už ukazoval 2-3 týždne, to bolo vo štvrtok...celý ten čas som mala slabé špinenie, ale to som mala aj pri predošlých tehu, z toho až tak nepanikarim..no v piatok som mala červenú krv bolo jej trosku viac, tak som išla k doktorovi, podľa ms som bola 4+6.. no dr na sone nevidel ešte nič, iba zhrubnutu stenu maternice..dnes by som mala byt 5+2, stále dosť spinim a na testoch mam stále rovnaké koľajnice.. keby sa jednalo o biochemické tehotenstvo, nezačali by už čiarky slabnut?

dadka1997
3. mar 2025

@barborkar23 ciarky by pravdepodobne slabli, no v takom týždni ešte nič neuvidí a zbytočne aj testuješ, veď daj foto testu sem, niektore testy nemaju tolko farbiva

dadka1997
3. mar 2025

@barborkar23 u mna bolo biochemické take, že meska mi ms, teda v deň meskania bol pozitivny, aj o dva dni, po tyzdni meskania som dostala taku "menstruaciu" že išli zo mna veľké kusy

barborkar23
autor
3. mar 2025

@dadka1997 toto je dnešný test

dixitka
3. mar 2025

@barborkar23 pri takýchto čiarkach, ktoré neslabnú, to asi biochemické nebude. Aj keď samozrejme nik nezaručí, že to dopadne ok… Ja som pri biochemickom mala stále slabé čiarky a potom sa spustil menzes (asi po týždni meškania) a už v ten deň bola čiarka ešte slabšia než predtým, a o pár dní neskôr už bol test úplne biely.
A pri prvom tehotenstve som 2x mala týždňové špinenie v prvom trimestri, no všetko bolo v poriadku.

ina2405
3. mar 2025

@barborkar23 kedy máš ísť zas k lekárovi?

barborkar23
autor
3. mar 2025

No povedal ze ak začnem krvácať veľmi silno a bolesti, tak na urgent, ak normálne, tak pokračovať v snažení, ak krvácať nezačnem rak o 3 týždne.. pri prvých 2 som ale tiež celý prvý trimester krvacala, ale teda vždy už na sone videl aspoň gestacny vak..teraz nevidel nič.. viem, mohla som mať posunutu ovulku.. ale teda počas otehotnenia som bola dosť chorá (moraxella) a teraz mam príšerný kašeľ zas, tak som z toho celá taka nesvoja...

tamvtme
3. mar 2025

Ja ked som mala biochemicke, tak mi sledovali hcg z krvi, ja som krvacala ako pri silnejsej MS a hcg stale rastlo….na sone nikdy nic nebolo vidno a ked uz som krvacat prestala a aj na some nolo vidno ze sluznica je nizka a vsetko odislo, az vtedy zacali hodnoty klesat….

sofia1979
3. mar 2025

@barborkar23 určite si tehu také silné čiarky sú fajn ak neslabnu je to ôk. No určite nech ti niečo pre istotu predpise utrogestan douohaston

gdulskadarina
3. mar 2025

Ako tak toto su kolajnice riadne, ale napriklad sesternica takto isla na kontrolu a zrazu jej zistili ze tam nic nema, popritom ani nekrvacala ani nic..

sofia1979
3. mar 2025

@barborkar23 a ešte mne slabli čiarky takže som vedela, že je niečo zle. Mala som Obrovský hematom čiže určite smer lekár

barborkar23
autor
3. mar 2025

@sofia1979 bola som v piatok, okrem dvoch centimetrovych myomov som v maternici nemala nič neziaduce 😅

kitycat
3. mar 2025

@barborkar23 takze ti asi krvaca ten myom a si tehotna. Vo 4tt teda urcite nic neuvidi, ved to ti prakticky meskaju a test mas jasne pozitivny. Cize kontrola o 3 tyzdne je v poriadku, to by si sla bez krvacania.
Kaslanim urcite plod nevytrasies 🙂

ina2405
3. mar 2025

Ja by som si zaplatila odber na hcg hocikde v labáku a po dvoch dňoch opäť.

barborkar23
autor
3. mar 2025

@kitycat tak teraz som sa pobavila 😆😆 áno už som niekoľko krát hovorila k bruchu, Arthur, ak si tam, silno sa drz, zas idem kaslat 🤣

barborkar23
autor
3. mar 2025

@ina2405 to ma nenapadlo, pozriem ako to u nás funguje

ina2405
3. mar 2025

@barborkar23 to je krásne meno

barborkar23
autor
3. mar 2025

@ina2405 to je zatiaľ iba také "pracovne"😅 uvidíme co bude ďalej ☺️

e1i
3. mar 2025

@barborkar23 ak nic nevidel,vylucil GEU, mimomaternicove?
Mala som tak kolaje,spinenie a hodinu pred operaciou hcg 10tis

dadka1997
3. mar 2025

@barborkar23 veď to mas krasny test, tam ti už nema snaď ani čo silnieť.. neboj dufaj, že bude dobre, možno to špinenie je uhniezďovanie, take som mala pri prvom, tiež som sa bála ale presne 6+3 som mala akciu srdiečka

barborkar23
autor
3. mar 2025

@e1i co je prosím ta geu? Mimomaternicove nevylúčil, nevidel nikde nič..

e1i
4. mar 2025

@barborkar23 geu je skratka pre mimomaternicove