icon

Bolelo vás brucho v tehotenstve?

1. jan 2023

Mňa bolí v podbruší pri pohybe. Niesu to menštruačné bolesti. Som 27 tt

kati301
1. jan 2023

Mne vtedy začali tie najväčšie “bolesti”,trvali cca 5 týždňov, pomohlo magnezko a viac oddychu.

autor
1. jan 2023

@kati301 a bolí maternica alebo čo to je za bolesť? Mala si tiež pri vstavaní, pri prevalení sa v posteli a pri takých pohyboch?

strapec
1. jan 2023

Mňa zvyklo aj tak pichať a vystrelovalo mi to až do nôh, tak že som to musela chvíli predýchavať 🙂 nič netradične a presne sa mi to stavalo aj keď som si kychla, vstávala z postele, alebo sa len otáčala na posteli

autor
1. jan 2023

@strapec ja musím veľmi pomaly vstávať lebo to dosť bolí.. Také ťahanie alebo ja ani neviem čo je to za bolesť.. Taká čudná :/ v celom podbruší. Tebe to prešlo?

strapec
1. jan 2023

S prestávkami až do konca tehotenstva, brala som to ako normálnu súčasť 🙂

kati301
1. jan 2023

Áno presne pri tých chvíľach to bolo najhoršie a vystreľovali bolesti až do vnútorných strán stehien a celého “spodku”.. doktor mi vravela že to mi babo tak tlači, proste bolo v takej polohe.. teraz je buď uz inak alebo pomohlo to magnezko tak.. teraz má pre istotu začali brutálne bolieť bedra, hlavne ráno a večer chrbát 😂🙈ale už len chvíľku 😌

andrea78
1. jan 2023

Bolelo. Bolo mi povedane, ze je to normalne, ze maternica sa roztahuje. Bolest to bola intenzivna, velmi, stresovalo ma to, ze nieco nie je v poriadku. Magne B6 vo vysokych davkach, oddych. Paradoxne, pri prvom tehotenstve som to nemala.

evickuska
2. jan 2023

Mas pocit, ze je to ked sa viac hybes?

autor
2. jan 2023

@evickuska nie, keď sa hýbem alebo nehýbem je to ok.. Bolí ma keď sa pohnem. Napríklad keď si sadám, obúvam ponožku(dvihnem nohu), keď sa pretáčam v posteli na bok.. Pri tom prvotnom pohybe.. Neviem či chápeš 🙄

alanko20
2. jan 2023

Bolelo v začiatkoch, keď rástla maternica, neskôr pri rýchlejšej chôdzi- ja bežne nechodím, skôr rýchlo "lietam", v tehotenstve som musela spomaliť, bol to náročný boj, nezvyk. Veĺmi mi vadili tašky s nákupom, zvládla som odniesť len zopár vecí. Tiež pri vysávaní ma to bolelo, tak som to obmedzila.

autor
3. jan 2023

A myslíte že si môžem sama nasadiť magnezium bez lekára? Na poradňu idem až 9teho a bude tam zastupujúci lekár, lebo môj má dovolenku. Ja som to môjmu na minulej poradni spomenula a povedal že to nič nieje, ale o magnéziu nehovoril nič

strapec
3. jan 2023

Jasne choďte do lekárne a vypytajte si aspoň voľne predajne, ak to bude stále zle tak Dr vám predpise silnejšie 🙂