Bolesť a tlaky v 29. týždni
Dobry vecer zienky,
Som 29tt a mam take divne tlaky zospodu,akoby na potrebu, asi viete, plus bolest v podbrusku. Myslite,ze to je na pohotovost? Nechcem tam moc ist,lebo ta ochota je taka aka je...je pravda, ze teraz som robila 6 dni vkuse,myslela som,ze to je unavou,ale dako som nervozna z toho strasne. Neviem co robit? 🤷♀️
Zavolaj tam, popíš čo ti je, odkedy to pretrváva a oni ti povedia či prísť. Ja som tak tiež raz volala. A daj vedieť, ako si dopadla. Verím, že si len presilená a mala by si pribrzdiť.
Kombinacia priznakov ktore popisujes neznie moc dobre. Priklanam sa k nazoru ze na tu pohotovost aspon zavolaj... Daj vediet, drzim palce nech je to ok 🍀
Ahoj enchcem strašiť ale znie to ako začiatky pôrodu radšej zájdi na pohotovosť prípadne do pôrodnice tam Ti dajú čípok na zastavenie pôrodnej činosti.
Ak máš magnézium daj si to a ľahni si s vyloženými nohami. Ja by som aspoň volala. Alebo sa skontaktuj so svojím dr. ak sa dá. Podľa mňa si to len prehnala. Mne sa to stalo pri sťahovaní. Potom som musela mesiac ležať. Hlavne sa nestresuj,všetko bude ok.

Keď nechceš ísť na pohotovosť, tak tam aspoň zavolaj. Podľa mňa to nie je dobré. Ja by som asi išla.