icon

Bolesť brucha a chrbta v deviatom mesiaci tehotenstva

27. apr 2025

Som v deviatom mesiacmi a boli ma v bruchu viac v hornej časti brucha spolu s chrbtom je to niekedy na nevydrzanie boli ma to aj keď sa hybem trochu sa to zlepší keď sa uvoľnim pôjdem ci kat alebo prepáčte musím to napísať alebo si prdim vtedy je to miernejšie inak to je bolestivé neviem čo to môže byť prosím ma stým nejaká skúsenosti.

nin12345
27. apr 2025

V 9 mesiaci už boli všetko pomaličky už to len vydržať

black_wolf
27. apr 2025

Dieta tlaci na vsetky organy, mozno sa uz pomaly posuva nizsie, nechcem strasit, ale porod bude teda bolestivejsi :D no stoji to za to

autor
27. apr 2025
@black_wolf

Dieta tlaci na vsetky organy, mozno sa uz pomaly posuva nizsie, nechcem strasit, ale porod bude teda bolestivejsi :D no stoji to za to

@black_wolf o 2 týždne mam naplánovaný cisársky a neviem či dovtedy vydržím v takých bolestiach

black_wolf
27. apr 2025

Jasne, ze vydrzis ;) toto este podla mna nie su poslickovia, ti su horsi.. nasadit dake probiotika a aspon raz denne vyjst na malu prechadzku - ano, budu boliet klby, nohy, krize, ale to prejde, drzim palce

evcagabi
27. apr 2025

Vydrzis, co by si nevydrzala 😅 Aj mna bolelo v 9m uz vsetko a este k tomu boli vonku takmer 40tky 😅 cez den som fucala na gauci a prezivala a ked sa navecer ochladilo chodili sme na 20min prechadzky s chlapom na ktore by ma asi nedostal, keby vzdy neskoncili zmrzlinou 😅

elz1920
27. apr 2025

Tiež som nevedela, ako vydržím posledný mesiac s dvojičkami. Povedala som si 2 dátumy, ktoré sa mi páčili, deti pochopili, vybrali si krajší dátum a z plánovaného bol akútny.

Keď ti prdkanie robí dobre, uvar si rascový čaj, poprdíš si viac.

jaskolka
27. apr 2025

Si na konci tehotenstva,to už bolí, tlači, pichá úplne všetko všade,dieťa je veľké a zaberá úplne všetok priestor v maternici, tlačí na všetky orgány.. jednoducho vydržať do pôrodu, aku inú radu chces?

anonym667
29. apr 2025

Mala som presne tieto iste bolesti, aj toho brucha, pýtala som sa aj gynekológa, ten všetko popozeral a došli sme k záveru že to ma tlačí už len bábätko a ozaj len vydržať, no boli to ukrutné bolesti niekedy hlavne aj pri pohybe to bola katastrofa, držím palce, tiež som mala cisársky takže držím palce ešte viac 😊