Bolesť brucha po hádke v tehotenstve
Ráno sme sa povadili s mamou lebo bola na mňa nepríjemná a útočila a kričala na mňa lebo mala mi pre niečo zájsť a začala mi hovoriť že si mám nakoniec zájsť preto sama a to mi hovorila ako mi bude s babom pomáhať...no už vidím si predstaviť tu jej "pomoc" no a ide to že asi okolo 9 má pobolieva brucho ale nie je to nič hrozne tak či treba ísť na pohotovosť alebo by som išla zbytočne?🙂
@anonym_autor nikdy sa na nikoho nespoliehaj ze ti bude pomahat a zariad sa tak aby si nikoho nepotrebovala.
Nesla by som na pohotovost.
@really8 áno máte pravdu musím sa spoliehať len a len sama na seba 😌
sprav si caj, vyloz nohy, mamu pusti z hlavy a nauc sa spoliehat sa iba sama na seba... na pohotovost netreba ist
Mas tazke obdobie (tehotenstvo) a pribuzni ti k tomu este nepridavaju na pohode. To poznam. Je mi to luto. Ak sa to bude casto opakovat, alebo to o com ste sa pohadali bolo zavazne, tak porozmyslaj o preruseni kontaktu. Teraz si prvorada ty a babatko. Skus sa este nejako rozptylit a dat si magnezium.

@anonym_autor nikdy sa na nikoho nespoliehaj ze ti bude pomahat a zariad sa tak aby si nikoho nepotrebovala.
Nesla by som na pohotovost.