Bolesť hlavy nad okom v 14. týždni
Som v 14tt a raz do týždňa ma boli hlava.Ale neznesiteľne len nad jedným okom.Nemali ste to náhodou?A čo vam pomohlo?U očnej som bola a to mám v poriadku. Dakujem
@nina296 to bude asi migréna, mávala si to aj pred tehotenstvom? Ja vždy 3-4 dni kým mam dostať menzes presne silná bolest nad okom, a vždy sa to striedali bud jedna alebo druhá strana. Ked som ležala mala zavrete oci a zatiahnuté žalúzie sa to dalo ako tak zniesť. A nalgesin mi zaberie ale musím ležať a mat oci zavrete inak nie.len ty teraz lieky by si nemala treba povedat keď pôjdeš na kontrolu ze máš takýto problém.
@chrobacik41 ano mávala aj pred tehotenstvom,ale teraz raz do týždňa tak je to dost😔 ale opytam sa teda na poradni
Skoda, ze si to uz predtym neriesila. Teraz to budes musiet len vydrzat, lebo tabletky od bolesti by sa mali len minimalne v tehotenstve uzivat.
@nina296 myslím, že je to migréna. Ja ju mávam tiež často :/
no ono aj keby to rieši skôr tak sa s tým aj tak nič moc nedá robiť. len dostaneš tabletky a tie v tehotenstve nemôžeš
Tiež som to mala... Pila som veľa vody oddychovala som a prešlo to.
@paulinoocka riešila,obvodná ma poslala na usno nosno krčné,tam Ok,tak odtiaľ ma poslali k očnej.Tam mi dali nové dioptrie a hlava ma 2 mesiace nebolela,tak som myslela,že to bolo tým.ale medzitým som otehotnela a je to tu zas😢 paralen s zevraj môže,ale snažím sa to vydržať keďže by mi aj tak asi nezabral
@prvosienka7 a niektore tvrdia,že nevedia čo je bolest hlavy.to sú stastne zeny🙂
@zanetakovacsova pijem veľa,aj keď dnes som tomu moc nedala.snažím sa len ležať a nehýbať 😏
@nina296 taká relaxačná prechádzka v prírode je lepšia ako vôbec sa nehybat 🙂ja bývam našťastie na dedine a mám státie že mám les a pole pod nosom veľa to spravilo. 🙂Ale je to samozrejme individuálne snáď vás to rýchlo prejde a budete si môcť užívať tie pekné tehotenské dní 😛😃🙂🙂🙂
@nina296 tak to je zvlastne, ze teraz sa ti bolest vratila, ako si ostala tehotna, zaujimave.

u mna sa tak prejavuje migrena, ze ma boli na okom na jednej strane...ak si tehotna tak lieky by si si moc nemala davat, skus sa z toho vyspat a spomen to na poradni ci ti na to nevie nieco dat alebo poradit