icon

Bolesť hlavy nad okom v 14. týždni

nina296
7. apr 2021

Som v 14tt a raz do týždňa ma boli hlava.Ale neznesiteľne len nad jedným okom.Nemali ste to náhodou?A čo vam pomohlo?U očnej som bola a to mám v poriadku. Dakujem

dada_99
7. apr 2021

u mna sa tak prejavuje migrena, ze ma boli na okom na jednej strane...ak si tehotna tak lieky by si si moc nemala davat, skus sa z toho vyspat a spomen to na poradni ci ti na to nevie nieco dat alebo poradit

chrobacik41
7. apr 2021

@nina296 to bude asi migréna, mávala si to aj pred tehotenstvom? Ja vždy 3-4 dni kým mam dostať menzes presne silná bolest nad okom, a vždy sa to striedali bud jedna alebo druhá strana. Ked som ležala mala zavrete oci a zatiahnuté žalúzie sa to dalo ako tak zniesť. A nalgesin mi zaberie ale musím ležať a mat oci zavrete inak nie.len ty teraz lieky by si nemala treba povedat keď pôjdeš na kontrolu ze máš takýto problém.

nina296
autor
7. apr 2021

@chrobacik41 ano mávala aj pred tehotenstvom,ale teraz raz do týždňa tak je to dost😔 ale opytam sa teda na poradni

paulinoocka
7. apr 2021

Skoda, ze si to uz predtym neriesila. Teraz to budes musiet len vydrzat, lebo tabletky od bolesti by sa mali len minimalne v tehotenstve uzivat.

prvosienka7
7. apr 2021

@nina296 myslím, že je to migréna. Ja ju mávam tiež často :/

tanikka
7. apr 2021

no ono aj keby to rieši skôr tak sa s tým aj tak nič moc nedá robiť. len dostaneš tabletky a tie v tehotenstve nemôžeš

zanetakovacsova
7. apr 2021

Tiež som to mala... Pila som veľa vody oddychovala som a prešlo to.

nina296
autor
7. apr 2021

@paulinoocka riešila,obvodná ma poslala na usno nosno krčné,tam Ok,tak odtiaľ ma poslali k očnej.Tam mi dali nové dioptrie a hlava ma 2 mesiace nebolela,tak som myslela,že to bolo tým.ale medzitým som otehotnela a je to tu zas😢 paralen s zevraj môže,ale snažím sa to vydržať keďže by mi aj tak asi nezabral

nina296
autor
7. apr 2021

@prvosienka7 a niektore tvrdia,že nevedia čo je bolest hlavy.to sú stastne zeny🙂

nina296
autor
7. apr 2021

@zanetakovacsova pijem veľa,aj keď dnes som tomu moc nedala.snažím sa len ležať a nehýbať 😏

zanetakovacsova
7. apr 2021

@nina296 taká relaxačná prechádzka v prírode je lepšia ako vôbec sa nehybat 🙂ja bývam našťastie na dedine a mám státie že mám les a pole pod nosom veľa to spravilo. 🙂Ale je to samozrejme individuálne snáď vás to rýchlo prejde a budete si môcť užívať tie pekné tehotenské dní 😛😃🙂🙂🙂

paulinoocka
12. apr 2021

@nina296 tak to je zvlastne, ze teraz sa ti bolest vratila, ako si ostala tehotna, zaujimave.