Bolesť hrdla v 8. týždni
Ahojte žienky. Potrebujem poradiť. Som 8tt a večer ma v noci som mala sople a bolesti v hrdle ale necítim sa ani slabá ani nekašlem nemám horúčky. Mám to brať tak že je to iba kvôli zmenám v tele?! Že mám trošku oslabenú imunitu? Lebo tieto moderné články sú všetky také negatívne ale zároveň tie staršie píšu že to nemôže ani ohroziť ani nič.
@evkamotka jediné čo užívam je femibion.
daj si kludovy rezim ak sa da, kloktaj slanou vodou, fukaj nos. hlavne ziadne cajiky..mysli pozivitvne🙂
@karhu prečo hlavne žiadne čaje? za celý život som nevypila toľko čajov ako počas tehotenstva.., a v nemocnici máš len čaj (alebo teda vodu) 🙂
@zuzanka.zuzu pretoze väcsina byliniek sa v tehotenstve pit nemoze, ak je to nejaky ovocny, tak ok..ale bylinkove caje mozu aj uskodit..
@zanetakovacsova v pohode, neboj. To by bola evolucna samovrazda, ak by sa mali rodit postihnute deti kvoli soplu 🙂
@evkamotka to áno len predsa prvé tehu tak som z každej maličkosti taká 🙈🙈.. Ďakujem za odpovede 🙏
mne to príde ako bežné prechladnutie... nie , neohrozí to ani teba ani bábo...
@zanetakovacsova čím viac sa budeš pozorovať a zo všetkého stresovať, tým to bude horšie... 😉
Ja pri prvom tehu som ani nevedela že žena môže aj potratiť.... 😀 bola som úplne bezstarostná. na sk ešte nebol internet.... syn má 26 rokov.... sladká nevedomosť. 🙂
@zanetakovacsova obycajny “soplik” nie je nebezpecny, pokial nevystupa teplota... mne poradila moja gynekologicka (strasne zaznavany) zazvor, med, citron. Zazvor neprehanat, ale pomohlo mi to...

Myslis tak, ze sopel ohrozit babatko? Nie som dr ale toto by som sa nebala. Obzvlast ked nemas ani teplotu, neuzila si omylom ziadne nevhodne lieky atd