icon

Bolesť kolena v tehotenstve

7. jún 2025

Ahojte všetci..som v 8tt a 2 deň má veľmi bolí pravé koleno mám ho aj mierne napuchnuté. Neviem poriadne chodiť tá bolesť je strašná. Nemala som žiadny úraz, občas som si to koleno buchla v aute pri nastupovani a vystupovaní vtedy to zabolelo ale prestalo. Teraz poriadne už neviem koleno ani zahnúť ani vyrovnať. Teraz nesmiem ani lieky ani mastičky . Mali ste podobnú situáciu ak áno ako ste ju riešili?

lukbe
7. jún 2025

Co tu uz nariesis? Chod k ortopedovi.

autor
7. jún 2025
@lukbe

Co tu uz nariesis? Chod k ortopedovi.

@lukbe cez víkend? Včera večer to začalo veľmi bolieť takže som to nemala kedy riešiť.

avakona
7. jún 2025

Tak keď ta boli, zajtra chod po výmenný lístok k ortopedovi. Príp do lekárne po nejaké preparáty co môžu aj tehotné. Akože co iné sa dá robiť keď niekoho boli koleno neviem 😀

autor
8. jún 2025
@avakona

Tak keď ta boli, zajtra chod po výmenný lístok k ortopedovi. Príp do lekárne po nejaké preparáty co môžu aj tehotné. Akože co iné sa dá robiť keď niekoho boli koleno neviem 😀

@avakona v lekárni som už bola, okrem Paralenu a Panadolu sa nesmie v 1.trimestri užívať nič ani žiadne maste alebo gély

joesvk
8. jún 2025

Niekedy je v tehotenstve problém, že celé telo je v tehotenstve akoby trochu naliate a aj v kolenách sa vtedy zvýši množstvo tekutín, ktoré sú tam prirodzene. Preto potom občas bolí koleno. Dávaj si pri chôdzi ten elastický obväz akoby si si vytvorila bandáž .V kľude dávaj dole a vykladaj nohy čo najviac .
Ešte by som skúsila obklady z kapustných listov.

melissa_19
8. jún 2025

Ja ti teda neviem, ja som cele tehotenstvo prežila z mastičkami dokonca v prvom trimestri keď som ani len netušila že som alebo môžem byt tehotná som užívala rôzne lieky na nevoľnosť atd.. 🤷🏽‍♀️

autor
9. jún 2025
@melissa_19

Ja ti teda neviem, ja som cele tehotenstvo prežila z mastičkami dokonca v prvom trimestri keď som ani len netušila že som alebo môžem byt tehotná som užívala rôzne lieky na nevoľnosť atd.. 🤷🏽‍♀️

@melissa_19 áno ale je rozdiel keď o tehotenstve nevieš a nevedome berieš lieky a mastičky.
Ale keď to už žena vie určite neak nehrozí plod hlavne v 1 trimestri

melissa_19
9. jún 2025

Tak veď jasne každý si ide podľa svojho.. 😇