Bolesť podbruška po turistike v tehotenstve
Ahojte som v 24 týždni a od začiatku chodím po vychadzkach
. Dnes sa mi stalo po menšej turistike že má veľmi začalo bolieť podbruško doma som si ľahla dala magnézium prešlo to.. myslíte že to môže byť tými kopcekmi?🙂
Ono to nie sú nejaké extrémne kopce ale také štandardné ako na každej dedine..
@naty_123 to úplne stačí, proste si preťažila organizmus, už nie si v prvom trimestri, všetko sa ti rozpína rastie..
@naty_123 moze, nemusi. My sme chodili aj na riadne turistiky v alpach ale tempo bolo prisposobene mne a ja som sa setrila. Kamoska bola tiez len tu na kopceku a zacalo jej tvrdnut brucho a smer nemocnica a rizikove.
Aj mne zvyklo byt po dlhych prechadzkach po kopcoch na dalsi den rovnako. Tak som ostala zalezena v peliesku a odpocivala 😅😅
Zajtra mám poradnu tak sa skúsim spýtať 🙂 mne netvrdne brucho ale skôr taká bolesť
Ja som to mala po tom 24tt v každom teho tak, že mi začala tvrdnúť brucho, nakoniec som mala nariadený setriaci režim kvôli otváraniu krčka. Ale to nemusí byť tvoj prípad.
@naty_123 záleží či si aj predtým chodila , či si zvyknutá, ja som v 8. mesiaci bicyklovala a aj učila staršie dieťa bicyklovať a to som behávala za ním s bruškom ozrutným, dieťa malo 4.5 kilá. Takže záleží či si aj predtým vyvijala aktivitu. 24. tyzden nie je taký vysoký dátum
Práveže som zvyknutá chodiť pravidelne pred tehotenstvom som aj behavala 3x do týždňa
Práveže som zvyknutá chodiť pravidelne pred tehotenstvom som aj behavala 3x do týždňa
@naty_123 tak sa skús na tej poradni opýtať, veď tá pozrie . Aby si bola na istom. Každé tehotenstvo je ine ❤️
Mňa bolievalo brucho po dlhšej prechádzke a to som nemusela ani do kopca chodiť
@naty_123 záleží či si aj predtým chodila , či si zvyknutá, ja som v 8. mesiaci bicyklovala a aj učila staršie dieťa bicyklovať a to som behávala za ním s bruškom ozrutným, dieťa malo 4.5 kilá. Takže záleží či si aj predtým vyvijala aktivitu. 24. tyzden nie je taký vysoký dátum
@mooonika1975 neplatí to u každého, ja som zdvíhala vysoké váhy v posiľnovni, cvičila power jógu a bicyklovala a nič z toho som v tehotenstve nemohla.
@mooonika1975 neplatí to u každého, ja som zdvíhala vysoké váhy v posiľnovni, cvičila power jógu a bicyklovala a nič z toho som v tehotenstve nemohla.
@anonym_eb9105 tak posilňovať je asi niečo úplne iné

Možno tým pretazenim celkovo, nemusel to byť kopček. Vyskakovalo mi to v oboch tehotenstvach. Zrejme ti tvrdlo brucho. Na nejaké cvičné kontrakcie je ešte priskoro, tak by som poľavila v aktivitách. Pre teba signál, že je čas trošku spomaliť. Ale skús sa prípadne poradiť aj u gynekológa.