icon

Bolesť podbruška po turistike v tehotenstve

naty_123
13. júl 2025

Ahojte som v 24 týždni a od začiatku chodím po vychadzkach
. Dnes sa mi stalo po menšej turistike že má veľmi začalo bolieť podbruško doma som si ľahla dala magnézium prešlo to.. myslíte že to môže byť tými kopcekmi?🙂

anonym_ed7eeb
13. júl 2025

Možno tým pretazenim celkovo, nemusel to byť kopček. Vyskakovalo mi to v oboch tehotenstvach. Zrejme ti tvrdlo brucho. Na nejaké cvičné kontrakcie je ešte priskoro, tak by som poľavila v aktivitách. Pre teba signál, že je čas trošku spomaliť. Ale skús sa prípadne poradiť aj u gynekológa.

naty_123
autor
13. júl 2025

Ono to nie sú nejaké extrémne kopce ale také štandardné ako na každej dedine..

anonym_9bdf6e
13. júl 2025
@naty_123

@naty_123 to úplne stačí, proste si preťažila organizmus, už nie si v prvom trimestri, všetko sa ti rozpína rastie..

really8
13. júl 2025
@naty_123

@naty_123 moze, nemusi. My sme chodili aj na riadne turistiky v alpach ale tempo bolo prisposobene mne a ja som sa setrila. Kamoska bola tiez len tu na kopceku a zacalo jej tvrdnut brucho a smer nemocnica a rizikove.

evcagabi
13. júl 2025

Aj mne zvyklo byt po dlhych prechadzkach po kopcoch na dalsi den rovnako. Tak som ostala zalezena v peliesku a odpocivala 😅😅

naty_123
autor
13. júl 2025

Zajtra mám poradnu tak sa skúsim spýtať 🙂 mne netvrdne brucho ale skôr taká bolesť

anonym_eb9105
13. júl 2025

Ja som to mala po tom 24tt v každom teho tak, že mi začala tvrdnúť brucho, nakoniec som mala nariadený setriaci režim kvôli otváraniu krčka. Ale to nemusí byť tvoj prípad.

mooonika1975
13. júl 2025

@naty_123 záleží či si aj predtým chodila , či si zvyknutá, ja som v 8. mesiaci bicyklovala a aj učila staršie dieťa bicyklovať a to som behávala za ním s bruškom ozrutným, dieťa malo 4.5 kilá. Takže záleží či si aj predtým vyvijala aktivitu. 24. tyzden nie je taký vysoký dátum

naty_123
autor
13. júl 2025

Práveže som zvyknutá chodiť pravidelne pred tehotenstvom som aj behavala 3x do týždňa

mooonika1975
13. júl 2025
@naty_123

Práveže som zvyknutá chodiť pravidelne pred tehotenstvom som aj behavala 3x do týždňa

@naty_123 tak sa skús na tej poradni opýtať, veď tá pozrie . Aby si bola na istom. Každé tehotenstvo je ine ❤️

esther100
13. júl 2025

Mňa bolievalo brucho po dlhšej prechádzke a to som nemusela ani do kopca chodiť

anonym_eb9105
13. júl 2025
@mooonika1975

@naty_123 záleží či si aj predtým chodila , či si zvyknutá, ja som v 8. mesiaci bicyklovala a aj učila staršie dieťa bicyklovať a to som behávala za ním s bruškom ozrutným, dieťa malo 4.5 kilá. Takže záleží či si aj predtým vyvijala aktivitu. 24. tyzden nie je taký vysoký dátum

@mooonika1975 neplatí to u každého, ja som zdvíhala vysoké váhy v posiľnovni, cvičila power jógu a bicyklovala a nič z toho som v tehotenstve nemohla.

mooonika1975
13. júl 2025
@anonym_eb9105

@mooonika1975 neplatí to u každého, ja som zdvíhala vysoké váhy v posiľnovni, cvičila power jógu a bicyklovala a nič z toho som v tehotenstve nemohla.

@anonym_eb9105 tak posilňovať je asi niečo úplne iné