Bolesť pravej lopatky v 33. týždni
ZDRAVIM VAS,
som v 33 tt a začala ma dosť bolieť prava lopatka,nezabral mi ani flector.mate s tým niekto skúsenosť?môže to byť len z tehotenstva, a po pôrode to prejde?je tu ta možnosť?😁plus,ráno keď vstanem mam problém rozhýbať prsty,pretože kĺby na rukách ako keby strnuli. Mam už dve deti ale toto sa mi nestalo preto prosím o rady dakujem
@niza flector??? Ved v tehotenstve sa istotne flector nemôže. Bolieva ma krk, hlava, lopatka. Riešim to s neurologom lebo mávam z toho dosť silné migrény. Maximálne čo z tabletiek môžem je paralen nič iné nedoporučuje. Napravil mi krčnú chrbticu a bude to riešiť niečim čo môžem podstúpiť (plynové injekcie, lejzer alebo jiečo) ale sama si dať flector nie je šťastné rozhodnutie. Behni radšej lekárovi alebo aspoň na masáž

A ty si aj čítaš aké lieky sa môžu v tehotenstve? Samozrejme,tehotenstvo nie je choroba ale zbytočne riskovať? Ak ťa niečo veľmi bolí treba ísť k lekárovi,popripadne s ním skonzultovat lieky ktoré môžeš užívať,alebo preboha si aspoň prečítať príbalový letak.k tvojej otázke..je to možné že to prejde,a je možné že to neprejde a budú treba rehabilitácie..mňa boli práva lopatka už vyše 2r a nikto nevie z čoho,rehabilitácie nepomohli a už som si po pravde na tú bolesť aj zvykla..ale sú aj horšie dní aj lepšie dní..podľa toho ako vstanem,alebo ako som sa deň pred tým namahala