Bolesť rany po slepáku v tehu? Stretli ste sa s tým?
Cafte baby, nemate niektorá s tým skusenosť? Mam 23 rokov po operacii slepaku a teraz som v 31 tyzdni a obcas ma v tom mieste dost pobolieva. Je to ako keby mi tam rezali.Nestretli ste sa s tým niektorá? 🙂
je mozne ze mas zrasty po operacii, a ako sa ti natahuje maternica a brusna stena, tak ta ten zrast "taha"
Ja som bola po gynekologickej operacii - laparotomia (rez ako po cisarskom), odstranili mi vajecnik kvoli cyste. To bolo 1/2009 a 11/2009 som uz bola tehotna. Presne na tom mieste ma to dost bolievalo od 4.mesiaca, neskor som si na to privykla. Takze tie bolesti su normalne, kedze v bruchu uz jazvy a zrasty su aj 23 rokov od operacie.
Inak mna operoval na slepak 6t po porode 🙂
Po ziadnej brusnej operacii uz to brucho nie je uplne take ako predtym. Jazvu mozes citit aj pri moceni, vyprazdnovani... a v tehotenstve obzvlast. Je to normalne a pokial nie su ine tazkosti (zvracanie, horucka apod.) iba neprijemny pocit, netreba to riesit.
mna nic neboli, nic necitim ...

ahoj ja som nebola sice operovana na slepak ale na zaciatku tehu mi operovali cystu a aj ja mam stale take bolesti ako kebymi to rezali a vravela som to dokorke ze to je tlakom maternice