icon

Bolesť rany po slepáku v tehu? Stretli ste sa s tým?

nika222
7. dec 2010

Cafte baby, nemate niektorá s tým skusenosť? Mam 23 rokov po operacii slepaku a teraz som v 31 tyzdni a obcas ma v tom mieste dost pobolieva. Je to ako keby mi tam rezali.Nestretli ste sa s tým niektorá? 🙂

lulu19
7. dec 2010

ahoj ja som nebola sice operovana na slepak ale na zaciatku tehu mi operovali cystu a aj ja mam stale take bolesti ako kebymi to rezali a vravela som to dokorke ze to je tlakom maternice

latvia
7. dec 2010

je mozne ze mas zrasty po operacii, a ako sa ti natahuje maternica a brusna stena, tak ta ten zrast "taha"

dahra
7. dec 2010

Ja som bola po gynekologickej operacii - laparotomia (rez ako po cisarskom), odstranili mi vajecnik kvoli cyste. To bolo 1/2009 a 11/2009 som uz bola tehotna. Presne na tom mieste ma to dost bolievalo od 4.mesiaca, neskor som si na to privykla. Takze tie bolesti su normalne, kedze v bruchu uz jazvy a zrasty su aj 23 rokov od operacie.
Inak mna operoval na slepak 6t po porode 🙂

feb13
7. dec 2010

Po ziadnej brusnej operacii uz to brucho nie je uplne take ako predtym. Jazvu mozes citit aj pri moceni, vyprazdnovani... a v tehotenstve obzvlast. Je to normalne a pokial nie su ine tazkosti (zvracanie, horucka apod.) iba neprijemny pocit, netreba to riesit.

alexandrah
7. dec 2010

mna nic neboli, nic necitim ...