Bolesť slabiny od 24. týždňa tehotenstva
Ahojte,
od cca 24. týždňa mám bolesti v ľavej slabine. Čo som odsledovala je to zvlášť v noci, vtedy je tá bolesť najväčšia, keď sa chcem otočiť alebo vstať. Bolí ma aj cez deň, keď viac chodím. Moja doktorka mi urobila stery na infekcie, tie vyšli negatívne, skontrolovala malú, tiež všetko v poriadku. Stretli ste sa s tým niektorá? Čo Vám pomohlo aspoň tú bolesť zmierniť, respektíve na aké vyšetrenie Vás poslali, s čím to môže súvisieť?
Ďakujem.
ahoj, aj mne to nedávno začalo, slabiny a celý podvozok ma bolí , ešte som len 21. tt , pri prvej dcére som to mala až ku koncu tehotenstva. Spomínala som to aj doktorke, na poradni bolo všetko ok a presne to isté mi povedala, že sa telo pripravuje, treba to len vydržať a v rámci možností oddychovať.

Ja som to tak mala cca posledných 10 týždňov pred porodom. Boleli ma slabiny aj "spodok" ako keby niekoľko hodín denne sedim na bicykli 🥴😬. Prešlo to až po pôrode, gyndoš mi povedal, že je to ôk, že tobsa telo pripravuje a rozťahuju sa svaly, šľachy atď.. Ale bolo to dosť nepríjemné