Bolesť v podbrušku na úplnom začiatku tehotenstva
Dobry den, chcela by som sa spytat, vcera mi vysiel prvy tehotensky test pozit, hcg z krvi som mala cca 100, ale stale ma boli v podbrusku ako na menstruaciu, dnes viac ako vcera. Mate s tym niektora skusenosti?
@kika109 si urcite tehotna, blahozelam 🙂 bolesti ako na MS su na zaciatku tehotenstva bezne. mozu sa uplne podobat PMS. kym nekrvacas, bud v klude. ak citis, ze po urcitych cinnostiach ta brusko boli viac, skus sa takym vyhybat alebo aspon obmedzovat to. mozes si kupit magnezko alebo pit magneziove vody (v rozumnej miere, kvoli ostatnym mineralom)
@kika109 ja som v rovnakom rozpolozeni 🙂 ale v tehu su akekolvek pocity az velmi normalne. samozrejme, ked dojde ku krvacaniu alebo velmi silnym, bolestivym krcom, budes vediet, ze nieco nie je ok. ak by si mala cervene/ruzove/hnede spinenie, radsej zbehni ku gyn alebo na pohotovost. no kym mas normalny vytok (biely, mliecne sfarbeny ci priehladny), je to v poriadku. mozes byt teraz velmi nafuknuta, mat zapchu alebo hnacku. tiez to bude normalne. prve dni su mozno ako vyrazny PMS.
@kika109 ja som pri prvom tiez mala take stavy, ze nonstop som citila brusko a stale som chodila na wc kontrolovat...je to normalne,aj tie bolesti v podbrusku,kedze maternica sa roztahuje
@ludmilka2407 a kedy to prestalo?
@kika109 tak to tazko povedat,maternica sa roztahuje cele tehotenstvo,dieta rastie,takze vzdy bude nieco pobolievat, tlacit
@ludmilka2407 ale neviem ci je normalne ked dostanem taky krc par sekundovy ako keby som mala zacat krvacat ale prestane to..
@kika109 ahoj, mozem sa ooytat aky presne progesteron ti dala vaginalne? Mne dnes dal moj doktor tiez a v lekarni ma zneistila ze este nevidela tieto lieky davat vaginalne a aj v ketaku pise ze iba na peroralne uzitie. Mam predpisane Progesttanelle200 jednu vecer si mam dat vaginalne. Tiez mam bolesti v podbrusku a mierne jemnohnede spinenie.
Ďakujem baby za odpoveď🙏 Upokojili ste ma

Horny je dnesny dolny vcerajsi