icon

Bolesť v pravom boku - pod lopatkou a pod prsníkom

mollyslips
2. aug 2013

Chcem sa spýtať, či má niekto podobný problém. Bolesť prichádza v stoji a sede, keď ležím je dobre...Som v 17tt ale bolesti mám už dlhšiu dobu...A býva to pekný masaker, že sa skrúcam jak žížala všade 😀 aby to ustúpilo musím si lahnúť... Pozná to niekto, zažíva?

matula211
2. aug 2013

no vyzerá to na žlčník🙂) treba navštíviť lekára...

aristka
2. aug 2013

určite vyhľadaj dr...takto je to ťažko a hlavne si tehu,tam pri akomkoľvek probléme ,ktorý nevieš riešiť treba ísť....

tanja7613
2. aug 2013

Presne takyto problem som mala v tehotenstve aj ja. U mna sa to objavilo asi v piatom mesiaci a pretrvavalo to. Lekarka povedala ze je to normalne a tak aj bolo . Po porode to zmizlo. Ale tak radsej sa spytaj svojho lekara..

bridget
2. aug 2013

tiez tipujem zlcnik, s tym som si v tehu tiez pekne uzila 🙂

miminkacik
2. aug 2013

ja myslím, že žlčník by bolel v kuse, nie len v určitej polohe.. skôr by to mohla byť kyselina v žalúdku, proste pálenie záhy.. s obidvoma mám veľké skúsenosti 😀

fiffinkaa
4. aug 2013

ahoj ja som mala presne toto počas oboch mojich tehotenstiev, bolesť udierala až do chrbta, ja som to ale neriešila..najviac to bolelo v sede..všetko ma tlačilo..po porode uplne v pohode, prešlo..100% traviací trakt, či už dvanástorník, žlčník alebo pečen..neviem..myslím však že žlčník asi nie, ten ked bolí tak to ide do záchvatu, ja som mala len tupú bolesť nie ostrú.

flafly
16. aug 2013

Ahojte, mňa tiež bolí na pravej strane pod prsníkom, pýtala som sa lekára a vravel, že to je nejaký sval spojený s maternicou a že sa musí natiahnuť, a počas toho naťahovania bolí...ale je to každým dňom horšie, prejde to len keď si lahnem, občas ma to dokonca aj štípe a ťahá sa to až pod lopatku, začína to byť na nevydržanie...neviem čo s tým...lezie mi to na nervy nakoľko neviem doma nič spraviť,každú chvíľu musím odbiehať a líhať do postele..som v 28t+3

enisska
19. aug 2013

@mollyslips ahoj,no ja mam ten istý problém.bolelo ma to tak ako to opisujes.preslo to iba keď som si ľahká.na základe toho som behla k obvodnemu lekarovi a zbehla na sono.tam mi zistili krásny zlcnikovy kameň,ktorý sa môže vyoperovat až po porode.ked ma to boli sám si kvapky rowachol.len v prvom trimestri sa nesmu.musis si dávať pozor na to čo ješ.majoneza,mastné a vyprazane a kysnute teple nie je vôbec dobrý nápad.tak drzim palce

mollyslips
autor
23. aug 2013

No ahojte a ďakujem 😉 ... ták je to žlčník, bola som na vyšetrení, kde mi velmi ¨prijemná" pani doktorka 😠 vysvetlila, že ak nechcem predčasne porodiť, tak musím nastúpiť na prísnu diétu. Nesolenú, nekorenenú ryžu s varenou mrkou a iné pochutiny ma/ nás čakajú 😒 ... Práve teray keď sme takí pamlsní ☹ No aspoň do konca toľko nepriberiem 🙂