icon

Bolesť žalúdka v 6. týždni tehotenstva: Skúsenosti a riešenia

24. dec 2023

Ahojte, rozhodla som sa tu napisat lebo mam pochopotelne strach.. toto je moje druhe tehu no neporovnatelne s prvym to som bola len unavena,mala zimnice a mala nevolnosti ale nebolo to nic strasne naozaj… a teraz mam zimnice, som unavena, tazko sa mi obcas dycha, mala som nocne potenie raz extremne teraz je to take ze da sa ze sa spotim na krku trosku… a moj zaludok to je asi pravdepodobne, tak na dotyk ked si trosku prehmatam hore boli ma to extremne.. ajked spravim nejaky pohyb… obcas ma pali, obcas krce, obcas pocit tazoby, obcas sa citim byt uplne plna aj ked toho vela nezjem…ku dnesnemu dnu je mi uz aj na grc ku tomu vsetkemu…chcela by som sa opytat mate tu niekto podobne skusenosti s tymto vsetkym? Lebo premyslam ci to je ozaj z tehu😳

avakona
24. dec 2023

A také ze máš asi len obyčajnú virozu, ktorej je teraz všade veľa ta nenapadlo? Lebo to, čo popisuješ nie sú nejaké nezvyčajné príznaky ktoré by mali nejako súvisieť s tehotenstvom.

jaskolka
24. dec 2023

Podľa mňa je to tehotenstvo ku ktorému sa ti "pridala" obyčajná viroza. To isté som mala pri dcere, možno v 8 týždni, prešlo to 1-2dnoch

autor
24. dec 2023

@avakona ja som ale bola u doktorky uz v utorok a povedala mi ze to je z tehotenstva avsak ziadne vysetrenia mi nerobila… a ku tomu vsetkemu vcera sa pridala bolest zaludka asi je to na pravej strane aj viac tak ku stredu pod rebrom… a dnes je to o nieco malo horsie ako bolo vcera…a myslim ze keby som mala virozu mali by sme ju vsetci a myslim ze aj moje 16 mesacne dieta a nie len ja

autor
24. dec 2023

@jaskolka doteraz som nezvracala a ani mi nevadi jedlo ked sa najem zeby to bolo horsie po nom alebo co to vobec.. no ak sa to nezlepsi tak pojdem zajtra na pohotovost… pretoze ja sama neviem ci zo je z tehotenstva ale docitala som sa tu na konovi v diskusiach ze mali zeny take priznaky presne ako mam ja

any3108
24. dec 2023

Ja som takto bola v 9tt na začiatku decembra na urgente. Mala som bodavu bolesť brucha akoby slepé črevo, stupňovalo sa to a bolo to už na nevydržanie. Na urgente má vyšetrili, spravilo sono, záver bol, že mi maternica tlačí na obličky 🤷 ale aspoň som bola kludnejsia, že bábo je v poriadku
Takže ak máš akékoľvek pochybnosti alebo stupňujúcu sa bolesť, ja by som na urgent zašla. Nervozita a stres môže byť horšia pre bábo ako akákoľvek bolesť

autor
24. dec 2023

@any3108 ano ja som si precitala tuto viacero diskuzii a dokonca aj moja kamoska to mala uplne podobne s tymi bolestami… cize ja nemam nejaku bolest ktora sa neda vydrzat klop klop… normalne mozem fungovat aj vsetko aj spim dobre klop klop… ale boli ma to tam tak uvidim ze co bude zajtra ci to bude aspon trosku lepsie

sofia1979
26. dec 2023

Tehu musíš vydržať

autor
26. dec 2023

@sofia1979 to co je za podripacnu radu? Ja viem toto nieje moje prve tehotenstvo

sofia1979
Autor odpoveď zmazal
dominika6536
6. máj 2025

Ako ste to vyriešili s tou bolesťou ? Mám niečo
Podobne. Niektoré dni mám nevoľnosť a zvracanie, iné dni sialena bolesť tlak v žalúdku pocit že sú v ňom kamene a že je plný a prázdny zároveň. Je to celodenne a nič na to nepomáha :(