Bolesť zuba v 7. mesiaci tehotenstva
Zienky, som v 7. mesiaci tehu a som po vytrhnuti zuba, dala som si vcera paralen, ale vobec nezabral. Dnes som si od bolesti nic nedala, ale uz sa to neda vydrzat, mozem si dat aj 2 paraleny naraz? Bojim sa, aby to nejako neublizilo babatku...dakujem
Paralen je v pohode kazde 4 hodiny mozes pri velkych bolestiach aj pocas tehotenstva, ja som bola vyberat zub mudrosti v 5 mesiaci a jedine co som mohla bol paralen... a robila som si aj odvar zo šalvie (sypanej kuois v lekarni), trosku vyluhovat nechat, kloktat 3-5x denne, rychlejsie sa zahoji a aj to dezinfikuje mam to overene pomohlo mi to
ranu hlavne nevyplachovat! musi sa tam urobit zrazenina, aby sa to tiadne zahojilo.
Zdravím baby.. Viem ze to tu nepatrí ale nemôžem nájsť tému na ktorú sa musím opýtať. Som v 30+3tt tvrdne mi brucho a mam žltý výtok bábätko cítim niekdy až dole. A som otvorená na špičku prsta..... Som. Prvorodicka preto mam obavy. Včera som. Bola v poradni brali mi stery stredu budú výsledky... Mala tu nie jaka podobný problém. ☹️☹️Som. Z toho zúfalá

Pokial ho neuzivas tyzden vo vysokych davkach, tak je to v pohode.