Bolesť zubu v 33. týždni a vytrhnutie doma
Ahojte chcem sa obrátiť na vás keď som tehu v 33+4
A hýbe sa my zub a strašne ma bolí uskodi to nejako dieťaťu keď si ho sama dám von na zubára nemám toľko peňazí
A strašne trpím som už ja strašne hladná a tak
Ďakujem
@neznamemeno Chod na pohotovost, tam ti ho vytiahnu.
@neznamemeno no choď na pohotovosť radšej s tým zubnú. Vythnu za 10 eur. Veď ak ti tam koreň ostane ? ( A inak neviem či v takom štádiu tehu trhajú zuby, lebo ja keď som bola mi ho nechceli vytrhnúť že už nie, a bola som 27tt) a ani injekciu mi nechceli poriadnu dať,iba miho prevrtali a dali vložku a popôrode že opraviť amoja zubárka to spravila normálne hneď a nevadilo jej že som tehu.
@evica17 hej neviem ako to ale v MT na maxiofácialnom oddeleni v MT nemocnici je to na poisťovňu. Aspoň predtým to tak bolo. Tak ale lepšie 10 eur ako mať starosti potom pre neodborne vytrhnutie doma. Ja mám zuby v poriadku ked som bola tehotná absolvovala som aj prehliadky tak že nemám taký problém .Ale myslím si že ked je tehotná lepšie si ísť dať vytrhnúť odborne aj za cenu 10 eur. Môj názor.
Srandujes ? Vytrhnúť si sama zub doma ? Ešte keď si tehotná ? Vieš koľko komplikácií môže nastať ? Ja práve sedím u svojho zubára čo mi trhal pred týždňom zub naozaj odborne ale trápil sa a mna to stále boli tak idem sa ukázať , som v 26 tt a teda sama by som si nikdy zub netrhala a uz vôbec nie tehotná . Zuby máš úplný základ z toho môžeš mat toľko komplikácií infekcii neviem čoho požičaj si od rodiny , zbehni na jednorazovú brigádu ale zuby si nezanedbaj . Ja som ich zanedbávala a teraz rychlo sucham nohami a dávam dokopy … držím palce určite zubár
@nika11103
Mám teda sebou veľké brucho nikde ma už nezoberú skúšala som aj prácu len v sede ...a aj tak nič a keďže som už matka 2ročneho a teraz potrebuje lebo rastie plus výbavička pre malú ....keď bude bolieť skúsim ísť na tú pohotovosť s spýtať nič iné nezostáva

No neriskovala by som aby som si tehotná narobila viac škody ako osohu. Môžeš si zlé vytiahnuť zostane koreň a budú ti rezať. Alebo si tam zanesieš infekciu a zuby to sú katastrofa. Len aby ťa ten zubár ktorého odmietaš nevyšiel poriadne draho myslím v zmysle dalšich zdravotných problémov. Na pohotovosť zubnú ked pôjdeš tak ti vytrhnú myslím že je to na poisťovňu. Ja ked som bola tehotná som bola 3 krát na zubnej prehliadke TY si nechodila počas tehotenstva na prehliadku zubov.