icon

Bolesti brucha a časté močenie v treťom trimestri

bartosovap
4. apr 2025

Dobrý večer prajem .. chcem sa len opýtať som 33 týždňov a 2 dni
Čo znamená keď ma bolí brucho a chrbát a od rána už chodím na wc na malú skoro každú minútu mi treba na malú tvrdne mi aj bruško tak sa chcem spýtať čo to môže byť

vierkainka
4. apr 2025

Neuvažovala si nad návštevou pohotovosti?Ved to môže byť, ale aj nemusí byť niečo vážne....

bartosovap
autor
4. apr 2025

@vierkainka uvažovala som ale chcela som ešte počkať pretože dievčatá mi rozprávali že to môžu byť aj kontrakcie tak som chcela ešte počkať

dory11
5. apr 2025

@bartosovap dúfam že už si bol na pohotovosti.
Ako si dopadla

domka222
5. apr 2025

@bartosovap chcela si počkať lebo to môžu byť kontrakcie? Práve pre to si mala ísť na pohotovosť

zuza265
5. apr 2025

Ja osobne by som najskor zvolila teply kupel/sprchu. Ci kontrakcie prestanu🙂

bartosovap
autor
5. apr 2025

@dory11 nebola som ešte chcem ešte dnes počkať ako mi bude dnes a pôjdem asi ...
A môžu to byť aj kontrakcie? Veď som len 33 týždňov a 3dni není to malo ?

biglovemom
5. apr 2025

No prave ze je to skoro by som bola uz na pohotovosti🤦‍♀️🤦‍♀️oh joj tak cakaj a Uvidis ci predcasne porodis 🙄

domka222
5. apr 2025

@zuza265 radiť jej ešte teply kúpeľ v 34tt a skúšať, či sú to kontrakcie 🤦‍♀️? Už dávno sa mala ísť dať vyšetriť, aby sa úplne nespustil prípadný pôrod

bartosovap
autor
5. apr 2025

Teraz mám tak že ma bolia kríže a tvrdne mi brucho a mám tak ako keby som chcela ísť na veľkú ale sa mi nedá 😔 som prvorodička tak ja neviem ako to mám brať

domka222
5. apr 2025

@bartosovap akože väčšina žien ti píše, že si mala ísť dávno na pohotovosť. Však tak teda čakaj doma a raď sa na koni,možno stihneš aj porodiť.

dianka3
6. apr 2025

@bartosovap ako si dopadla?

bartosovap
autor
14. apr 2025

@dianka3 Bola som povedali mi že mám baktériu