icon

Bolesti na začiatku 5. týždňa

7. júl 2021

Ahojte. Koli menu som nechcela prispievať do existujúcich skupín. Snáď mi to odpustite.
Som 4t5d podľa ms. K dr idem až na konci mesiaca. Keďže má dovolenku.
Od začiatku mávam menštruačnu bolesť. 2 dní už bolo fajn. Dnes opäť. Podbruško už neboli, len keď sa ohnem cítim svalovica na ľavej strane. Stretli ste sa s tým? Som aj nafúknuta, tak asi aj čreva dnes hrali rolu. Ďakujem.

veronikaa006
7. júl 2021

Ja som prvé dve týždne od dátumu kedy som mala mať menštruáciu mala menštruačné bolestí. A potom som mala bolesti tiež ale už boli iné ako menštruačné - tie boli z roztahovania maternice. Nafúknutá som stále a to som už 22tt.

autor
7. júl 2021

@veronikaa006 ďakujem. Stále cítim taky divný tlak na ľavej strane podbruška. Aj keď sa ohnem až ma v chrbte pichne. Ale je pravda, že aj vetry mam dnes príšerne. Tak to bude jedno s druhým.

kkovacovak
7. júl 2021

Je to úplne normálne. Pokiaľ bolesť prestane keď si ľahneš, sadneš tak je to v poriadku. Môžeš mať menštruačné bolesti, pichanie, tlak, cítiť svaly. Bolesť môže byť pri vstavaní, dlhej chôdzi, sadaní. Telo sa ti začína meniť takže to môžeš pociťovať rôzne. Kým nekrvácaš alebo nie sú bolesti nonstop tak by malo byť všetko v poriadku. Nasaď si magnézium ak je to nepríjemné. Malo by trošku pomôcť. No a nafúknutá ešte budeš asi dlho vplyvom hormónov. Môžeš mať zápchy a aj z toho môžeš cítiť bolesti brucha inak ako obvykle.

autor
7. júl 2021

@kkovacovak ďakujem. Bolesti nie sú strašne, len nepríjemné. Keď si sadnem je to ôk. Ale ta svalovica v podbrušku ma trosku desí, ale ako píšem aj mi brblu čreva. Tak to mam super kombináciu 😊 ono najhoršie, je to možno aj v tom. Ze ešte som ani u dr nebola a tak sa bojím, aby bábätko bolo tam kde ma a podobne a možno preto sa zdesim každej boliestky.

kkovacovak
7. júl 2021

Neboj sa desiť sa budeš celé tehotenstvo aj keď ti dr potvrdí že je všetko ok 😄 kľudne si kúp espumisan nech to prejde a zbytočne ťa to nedráždi.