Bolesti podbruška v 23. týždni tehotenstva
Ahojte. Dievčatá. Dnes cítim jemne bolesti v podbrušku miestami pripomínajú menštruačné a všimla som si aj výtok čiry. Som v 23tt myslite že to je roztahovanie? Alebo skočiť na pohotovosť?
@domkaw ja od vcera noci tiez citim podbrusko bolest a resp cely den tiez...snažím sa lezat cely den....tiez pripisujem ze roztahuje sa maternica mna aj spodok ako vchod tak obcas zaboli....kedze je to druhe tehu snazim.sa menej stresovať kedze musim sa o dceru aj postarat😇 pokial nemam silne krce nejdem na pohotovost....som len 18tt
@domkaw ja od vcera noci tiez citim podbrusko bolest a resp cely den tiez...snažím sa lezat cely den....tiez pripisujem ze roztahuje sa maternica mna aj spodok ako vchod tak obcas zaboli....kedze je to druhe tehu snazim.sa menej stresovať kedze musim sa o dceru aj postarat😇 pokial nemam silne krce nejdem na pohotovost....som len 18tt
@zuzkaa1991 toto mám momentálne aj ja že mám pocit ako keby ma bolel vchod a aj kosť okolo + slabiny a cítim trosku podbrušku, tiež to je druhé tehu a snažím sa nestresovat ale nebudem klamať stresuje ma to 🤷🏼♀️
@zuzkaa1991 toto mám momentálne aj ja že mám pocit ako keby ma bolel vchod a aj kosť okolo + slabiny a cítim trosku podbrušku, tiež to je druhé tehu a snažím sa nestresovat ale nebudem klamať stresuje ma to 🤷🏼♀️
@bibiana1910 tak nakoniec ja som.mala zapal močových ciest vybrala som atb a odvtedy klop klop aj bolesti aj vytoky presli....aj ked vytoky som riesila od začiatku tehu 😒.....ale ak mam bolesti aj ked slabsie vzdy si lahnem a oddychujem

@domkaw bolesti uz budu vselijake sem tam, kym to nie su silne bolesti a krv , tak je to ok myslim