Bolesti rebier v tehotenstve
Ahojte, som v 22tt a v poslednom case ma strasne bolia rebra, ako sa upinaju na hrudnu kost, aj dalej v oblasti prs. Mali ste to niektora? Co vam pomahalo?
Mňa príšerné boleli rebrá ale na pravej strane, dieťa má tam tlačilo hlavičkou, ostalo tak až do konca 3dni pred pôrodom sa otočili, rebra boleli ešte pár dní po pôrode ako má dotlacil
@anonym_autor tiež ma vedia bolieť. Vždy mi pomôže fyzioterapeutka 🙂
Mňa príšerné boleli rebrá ale na pravej strane, dieťa má tam tlačilo hlavičkou, ostalo tak až do konca 3dni pred pôrodom sa otočili, rebra boleli ešte pár dní po pôrode ako má dotlacil
@anonym_ac97c8
@anonym_0ca748 a zacalo vam to tiez uz takto relativne skoro? Budem sa musiet objednat na nejaku fyzio
@anonym_ac97c8
@anonym_0ca748 a zacalo vam to tiez uz takto relativne skoro? Budem sa musiet objednat na nejaku fyzio
@anonym_autor mne to začalo skôr ako v 20tt, presne nepamätám, ale oni boli dve, takže skôr im došiel voľný priestor
Áno mala. A bude to horšie. Syn sa narodil 4 kg. Mala som celkom malé brucho. Všetko som mala pod rebrami. Pôrod to vyriešil

Pomohol až pôrod. Dieťa bolo uložené hlavou pod rebrami a tlačilo tam, nemohla som poriadne ani sedieť. Opýtaj sa na poradni ako je dieťa otočené, v 22tt je ešte veľká šanca, že sa zvrtne alebo mu môžeš pomôcť tehotenským cvičením.