Bolesti v podbrušku počas tehotenstva
Ahojte Tehuľky som v 7 mesiaci tehotenstva mám na vás jednu otázočku keď že je to moje prvé dieťa a mám obavy o všetko .... Uz take 4 dní sa sledujem a neviem či je to normálne alebo si mám zájsť k doktorovi alebo na pohotovosť mám bolesti v podbrušku ale sú to bolesti v podobe menštruačných bolesti nie sú silné také slabé a trvajú mi chvíľku a všímam si že sa mi to stáva často večer . Neviem ako mám na to zaregistrovať či je potrebné ísť na pohotovosť alebo je to normálne ale mne to normlane v 7 mesiaci nepríde . Za každú radu vám budem veľmi vďačná ❤️
@0952216733 určite zavolaj ráno svojmu gynekológovi, že už máš pár dni bolesti, nech ťa hneď vezme. Ja som tiež take mávala, mala som aj skrátený krčok. Tak určite radšej skontrolovať, keď aj zbytočne. 😊
@ivka224 7.7 som mala kontrolu u svojho gynekológa a ten mi povedal že mám krcok pekne uzatvorený a v poriadku. Ale ďakujem určite zavolám keď že mám obavy
@ivka224 7.7 som mala kontrolu u svojho gynekológa a ten mi povedal že mám krcok pekne uzatvorený a v poriadku. Ale ďakujem určite zavolám keď že mám obavy
@0952216733 ale od poslednej kontroly sa toho mohlo veľa zmeniť. Ja som tiež po poradni po 2 týždňoch mala 3D sono a tam zistila, že krcok je skrátený. A na klasickej poradni to bolo ešte v poriadku.
@0952216733 ale od poslednej kontroly sa toho mohlo veľa zmeniť. Ja som tiež po poradni po 2 týždňoch mala 3D sono a tam zistila, že krcok je skrátený. A na klasickej poradni to bolo ešte v poriadku.
@ivka224 určite si ráno zavolám 🙂 ďakujem ti veľmi pekne
@ivka224 určite si ráno zavolám 🙂 ďakujem ti veľmi pekne
@0952216733 držím palce 😊😊

@0952216733 určite zavolaj ráno svojmu gynekológovi, že už máš pár dni bolesti, nech ťa hneď vezme. Ja som tiež take mávala, mala som aj skrátený krčok. Tak určite radšej skontrolovať, keď aj zbytočne. 😊