Bolesti v sedacej časti počas tehotenstva
mali ste, prosim, niekto bolest v sedacej casti (iba v jednej polke)? pravdepodobne je to nervove, ze tlaci babatko, lebo v svaloch to necitim.
pomohlo vam na to nieco, ci len porod? jogu cvicim a celkom dost sa hybem, ale ajtak sa to momentalne zhorsuje. dik
@anonym_autor môže to zmiznúť, keď sa babo presunie - mne tak kríže povolili. Ale napríklad bedrové klby boleli až do pôrodu.
@anonym_autor mne sa toto stalo. K večeru má boleli kríze a potom zrazu má začalo pichat do jednej ritnej polky. Proste keď som urobila krok má to pichlo. Čím väčší krok tým väčšia bolesť. Na druhý deň už nič. Ani som nechápala prečo som tu bolesť mala a to som len v 11 tt
@anonym_171c3f mne to zacalo az cca v 19 tt a teraz som 24, tak dost mozne, ze sa ti to bude stupnovat. neboli to stale, ale ked zacne, tak to fakt nie je prijemne
@anonym_autor mám a klasický pohyb a cvičenia mi to zhoršujú. Pomáhajú mi návštevy fyzioterapeutky a cvičenia od nej

@anonym_autor mne sa toto stalo. K večeru má boleli kríze a potom zrazu má začalo pichat do jednej ritnej polky. Proste keď som urobila krok má to pichlo. Čím väčší krok tým väčšia bolesť. Na druhý deň už nič. Ani som nechápala prečo som tu bolesť mala a to som len v 11 tt