Bolesti v zápästiach počas tehotenstva
Ahojte, prosím vás, počas tehu mi cca v 6 mesiaci začali bolesti v zápästiach, pripisovala som to tehotenstvu. Myslela som, že po pôrode to prejde, no nestalo sa. Už som mesiac po, a stále to boli. Neviete alebo nemáte niekto skúsenosť, z čoho to môže byť? Nemám ich ani opuchnuté ani nič, len ma veľmi bolia hlavne, keď niečo robím, a nedajbože keď chcem niečo zdvihnúť. Vtedy to je brutálna bolesť. Chcem ísť k dr, len keďže som s malým doma, ťažšie sa k nemu dostanem 🙈 ak by ste niekto vedeli poradiť, ako sa toho zbaviť, budem vďačná 🙂
@adik65 dobrý deň, prepáčte že až teraz, len tu chodím málo. Našťastie mi to prešlo, samé od seba, pár mesiacov po pôrode. Ešte si pamätám, že to dosť bolelo, keď som aj malého nosila na rukách, ale nakoniec to zmizlo ani neviem ako. A ani som na to nič nedávala, viem, že som niekde len počula, že sa to počas tehotenstva deje, tak som sa s tým zmierila, a našťastie to prešlo a odvtedy je to v poriadku. Tak držím palce, aby to aj váš čo najskôr prešlo 🙂

@sowka dobrý den,viem,že je váš príspevok starší, ja som aktuálne tehu a tiež mam bolesti v zápästiach od cca 6 mes,tak čakám,ze to po porode prejde,prešlo Vám to? Ďakujem