icon

Bolesti žalúdka v 7. týždni

gabi89
17. máj 2015

Ahojte.som v 7 tyzdni a uz viacej dni ma skoro cele dni boli zaludok.nechuti mi vobec jest.rano ledva nasilu nieco zjem,na obed tiez minimum a vecer to iste.nezvraciam len ma strasne zaludok boli.neviete zcoho? Co na to pomoze? Caje lieky? DKujem za radu

mirka0677
17. máj 2015

ahoj, presne toto ma trápilo tak prvé 3 mesiace tehotenstva, hrozná bolesť žalúdka. Skúšala som na odporúčanie colu alebo fatru, ale moc to nepomáhalo. Zmenilo sa to samé po tých troch mesiacoch na celodenné napínanie na vracanie, potom prišla ťažoba po jedle, takže som nemohla fungovať bez pankreolanu a asi v 6tom mesiaci mi zistili cukrovku a bývalo mi na odpadnutie po každom ťažšom jedle. Proste som si celé tehotenstvo užívala 🙂. Ale skús ten pankreolan už teraz, vtedy som o ňom nevedela, možno pomôže. Každopádne sa pre istotu spýtaj lekára, či ho môžeš. Ja som sa pýtala..

mia265
18. máj 2015

@gabi89 žeby z tehotenstva? nie každý musí vracať,mňa tiež len žalúdok bolel

sibalka21
18. máj 2015

@gabi89 keby si googlila tak by si nasla ze je to uplne normalne a mas to z tehotenstva, ja som to tiez tak mala do 4 mesiaca, aj tu je toho kopu popisane netreba zakladat novu temu