icon

Bolestivá jazva po sekcii počas tehotenstva s dvojčatami

22. feb 2025

Ahojte, som v 22.tyzdni a skoro 2 roky po sekcii ale bolí ma jazva, čakám dvojičky.
Bolela vás jazva v ďalšom tehotenstve? Bojím sa že o pár týždňov sa to roztrhne.

elz1920
22. feb 2025

Ja som jazvu cítila až v pôrodnici, keď mi odtiekla voda a išla som z urgentu hore, kde sme čakali iba na chirurga kvôli akútnemu cisárskemu. Tiež som bola necelé dva roky po prvej sekcii, čakala dvojčatá, ale už som bola 36 tt + 6 d. Asi by to chcelo seriózne pozretie odborníkom / odborníkmi.

euka210
22. feb 2025

ZVonku ci zvnutra? Mna bolela az pri tretom tehu v 9.mes...akoby som bola cerstvo po sc, tak ma bolelo, zlakla som sa a hoci boli Vianoce, sla do nemocnice. Jazvu zmerali, bola ok, na tyzden domov a potom na sc. Ja som mala zrasty po 2.sc., vela ich bolo a na sale ich potom po vybrati maleho dlho odstranovali.
Treba ist k dr nech vysetri usg jazvu.

autor
22. feb 2025

@elz1920 @euka210 no mne to pozrela ultrazvukom a že má 6mm ale že hrúbka o ničom nehovorí, že môže sa roztrhnúť aj hrubá jazva atď. Nie vkuse ale často a čoraz častejšie ma to tam štípe akoby zvnútra. A desí ma že teda vy ste to nemali.