icon

Bolestivé pichanie počas tehotenstva

25. júl 2025

ahojte, prosim o radu. 12.8. mam termin sekcie,(podla Dr dufa, ze vydrzim), avsak som 34+2, podla dokiho o tyzden aj nieco viac, kedze drobec ma vyse 2600g vraj. Od vcera citim pichanie tam “dolu” - hlavne pri chodzi a spojenych nohach v lahu na boku. A teraz k veci, mam vyrazne stencemu stenu maternice. Lenze to pichanie citim od rana, aj brucho mi pokleslo avsak to pichanie nie je nic silne, skor neprijemne. Mam volat dokimu co s tym? Obavam sa, ze zavolam a pojdem do nemocky a uz ma tam nechaju (mam este jedno mensie dieta a neviem si toto predstavit), dakujem za rady

Na pasy mam termin 30.7., tak neviem ci vydrzat a cakat co sa bude diat alebo co

kacena4
25. júl 2025

za mna radsej v pondelok skontrolovat ako panikarit. apropo k druhemu dietatu. ak by si isla do nemocnice nic sa nestane, s dietatom ostane niekto s rodiny a ty v klude a v pohode bez stresu budes v nemocnici, lebo dolezite je aj toto babo, nie len to co uz je vonku a beha ti po obyvacke... ci chces riskovat a predcasne porodit len preto, ze si nepocuvla radu dr?? drzim palceky nech je to len zly pocit

majus2323
25. júl 2025

@anonym_autor bez debaty na kontrolu , držím palce

autor
25. júl 2025
@kacena4

za mna radsej v pondelok skontrolovat ako panikarit. apropo k druhemu dietatu. ak by si isla do nemocnice nic sa nestane, s dietatom ostane niekto s rodiny a ty v klude a v pohode bez stresu budes v nemocnici, lebo dolezite je aj toto babo, nie len to co uz je vonku a beha ti po obyvacke... ci chces riskovat a predcasne porodit len preto, ze si nepocuvla radu dr?? drzim palceky nech je to len zly pocit

@kacena4 tak fajn, rano mu zavolam a pojdem ak to neprejde, dakujem 🙂

anonym_66ab40
25. júl 2025

Čo je prosím “dokiho” ? “Dokimu” ? Kto je “doki”?

majus2323
25. júl 2025
@anonym_66ab40

@anonym_66ab40 doktor , MUDr.
Ja svojho volám tiež volám svojsky.

anonym_37703f
25. júl 2025
@anonym_66ab40

@anonym_66ab40 hrozné,však?

anonym_e25731
26. júl 2025
@anonym_37703f

@anonym_66ab40 hrozné,však?

@anonym_37703f o čo horší či lepší výraz ako gyndoš? a pod

esther100
Autor odpoveď zmazal