icon

Bolestivý sex v tehotenstve

17. aug 2025

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s tým, že sex v tehotenstve bol pre vás bolestivý? Už som zúfalá, s partnerom vôbec nevieme intímne fungovať odkedy som tehotná. Parkrát to bolo znesiteľnejšie, no posledné mesiace to už nie je možné vôbec.. vždy ma to strašne štípe, bolí, páli… prvýkrát, keď som to spomínala môjmu gynekológovi ma len pozrel (nerobil výter) vraj mám chronický zápal v pošve, dal mi 2tbl lomexin. Ale teda nič sa nezmenilo, tak som žiadala, aby mi spravil aj výter, ten vyšiel v poriadku. Stretli ste sa niekto s týmto? Dosť ma to frustruje, chuť by koľko razy aj bola, no proste to nejde… poprípade neviete, čo by mohlo pomôcť? Či proste len vydržať a dúfať, že po šestonedelí to bude znovu ako kedysi?😏
+pred pôrodom rozmýšľam nad cvičením s anibalom, no neviem či nebudem mať problém aj s tým, má zmyseľ to vôbec kupovať? Nakoľko to nie je najlacnejšie a premýšľam nad tým, že keď ma tak bolí sex tak aniball mi zrejme príjemný nebude..

sara07
17. aug 2025

ano , pripadne som začala trocha špinit
tak proste oral, petting však nebudeš tehotna večne

lana_b
17. aug 2025

@anonym_autor ja s tým mám tiež problém, pomohlo, ak som mala pred stykom silný orgazmus. Ja skúšam postupne aj masáž hrádze, ale zatiaľ som to nerobila dosť dlho a pravidelne, aby boli nejaké výsledky. U mňa je to spôsobené stiahnutím nejakého svalu pri vstupe do pošvy

autor
17. aug 2025
@lana_b

@anonym_autor ja s tým mám tiež problém, pomohlo, ak som mala pred stykom silný orgazmus. Ja skúšam postupne aj masáž hrádze, ale zatiaľ som to nerobila dosť dlho a pravidelne, aby boli nejaké výsledky. U mňa je to spôsobené stiahnutím nejakého svalu pri vstupe do pošvy

@lana_b a planuješ skusiť aj aniball?

lana_b
22. aug 2025
@anonym_autor

@lana_b a planuješ skusiť aj aniball?

@anonym_autor nie