icon

Bral niekto clostibegyt, pomohol niekomu?

kamillka100
10. nov 2010

ahojte, mam k vam otazku, niekto z vas uzival clostibegyt?

aduskatt
10. nov 2010

ahoj, ja som brala, pomohol pri dozrievani vajicok, ale ci k tehu este neviem, lebo mam za sebou len prvu davku uzivania

jerryjanka
10. nov 2010

je tu tema tehulky a mamičky po liečbe clostilbegytom a aj dalšia tema v snažilkach - je nas dosť ktorym pomohol 😉

30mamina3
10. nov 2010

mne pomohol aspon si myslim ze mi pomohol teda otehotnela som po lečbe clostylbegytom ale myslim ze mi pomohlo aj to že už som to neak prestala riešit a otehotnela som po 4 rokoch nečakane 🙂 🙂

esther03
11. nov 2010

Ahoj, mala som ho pred ivf a akurat mi znizil sliznicu maternice. Ale je pravda, ze som ho nebrala na vyvolanie ovu (tu som mala uakzkovu), ale pre viac folikov (co sa nepodarilo). Uz by som si ho nedala a volila radsej soju 😉

jjana17
11. nov 2010

ahoj ano aj ja som ho uzivala spolu aj s ultrogestanom, po 3 davkach som otehotnela,,,

emily76
11. nov 2010

ahoj, my sme sa snazili o babo 2 roky a potom mi dr nasadil clostilbegyt a vysledok bol hned po prvej davke...duplovany. 😀 😀 teraz ma ten vysledok 1,5 roka a vola sa Lucka a Janko.

minnie55
11. nov 2010

Ahoj, ja som brala, samotný clostyl mi nepomohol, ale potom som k tomu dostávala injekcie Pregnyl, na druhý mesiac od začiatku liečby som bola tehotná 🙂 Dovtedy sme sa márne snažili 2 roky. Tak držím palce 🙂

bubca7
28. nov 2010

ahojte ja som tiež brala clostil aj pregnyl clostil beriem asi rok a pregnyl si picham asi treti krat a stale nič gynekoložka mi povedala že treba zmeniť liečbu ale treba sa pytať na hematologiu či niečo nieje s krvou ja som bola na hematologii a nakoniec si picham injekcie do brucha fraxiparin O,3 .Hematologička odporuča dalšiu inseminaciu až po dvoch mesiacoch ešte som na tretej nebola.drťim všetkym palce verim ze to raz vyjde

nemko
28. nov 2010

ja uzivam clostik prave teraz, zajtra mam kontrolu, mam ist na IUI tak som zvedava....dufam, ze pomoze, uz by sa patrilo 🙂

layla20
28. dec 2017

Ahojte baby, čítam rôzne diskusie ale nikde neviem nájsť moje odpovede, tak vás prosím poraďte mi 🙂
Nedarí sa mi otehotniet bola som na vyšetreniach a zistili mi polycysticke vaječníky, môj lekár mi 3DC kázal užívať klomifen 2x1tbl 5 dní na 11DC som bola na kontrolu vravel že sa mi to zlepšilo o dosť tak mi pichol pregnyl a kázal nám mať sex v deň pichnutia pregnylu a na ďalší deň a ďalší takže 3 dni... 1.deň aj druhý sme sa snažili no tretí sa už nedalo ale myslím si že tie dva dni to úplne stačilo, od pichnutia pregnylu si myslím že ovulácia prišla do 24hodin počas ktorých sme sa snažili...
Mňa teda zaujíma či je šanca že sa zadarilo lebo teraz mám 6DPO a bolí ma v bruchu raz na pravo potom na ľavo, vlastne od pichnutia pregnylu ma bolí každý deň brucho ale nie vkuse len občas za deň niekedy viac niekedy nie, mala ste to niektorá ako ja? Prosím poraďte ďakujem a ešte som zabudla že 3 dni od pichnutia pregnylu mi kázal užívať progesteron ale zo spodu aby sa udržalo