icon

Bruško pri dvojrohej maternici

ivka221
29. jan 2014

Ahojte, zaujimalo by ma, ake ste mali brusko s dg dvojroha maternica. Odlisovalo sa tvarovo od inych tehu brusiek?

simonkazga
29. jan 2014

😀 krásne, veľké

strihalka
29. jan 2014

nie, mala jsem krasne pravidelne kulate brusko🙂

zuzimalinka
29. jan 2014

Dufam kocky ze aj mne sa raz podari donosit s touto diagnozou a budem mat take krasne brusko ako vy ;)

strihalka
29. jan 2014

@zuzimalinka neboj, onomkomplikace se asi naskytnou( ja jich par mela) ale behm tehu se aj vyresili a dcerku jsem jeste tyden prenasela🙂

zuzimalinka
29. jan 2014

@strihalka dakujem za povzbudenie... velmi dufam ze na stvrty krat to vyjde..minuly rok bol tazky verim ze tentokrat to vyjde ;) od tohto mesiaca sa snazime tak hadam sa coskoro podari ;) a aby som reagovala na otazku
@ivka221 tak mam dve kamosky a mali normalne gulate bruska...jedna znama ma dve maternice aj krcky tak vtedy mala vychylene brusko troska ;)

siska53
29. jan 2014

@ivka221 ja som mala na,nerozoznanie od takych,co,nemaju 2rohu maternicu.akurat,ked tvrdlo,tak mi tvrdla vzdy len jedna strana,neviem,ako vyzera tvrdnutie u tych s normalnou.

diana_81
4. feb 2014

@zuzimalinka @ivka221 ja som donosila a rodila sekciou dcerku, az teraz pri druhom tehotenstve ma lekar upozornil na to ze maternicu mam deformovanu, presne nevieme ci septum ci bicornis, ale na konci tehotenstva som mala tvar bruska tym poznaceny. Spatne je mi to jasne ale vtedy som nevedela. Nic vazne a ani navonok nie velmi viditelne, ale mala som ho vydutejednym smerom. Proste si drobec nasiel pohodlnu polohu a tak tam lezal ako taka klobaska 🙂 drzim vsetkym palce!!! Zvladneme to!