Budem počas druhého tehotenstva trpieť opäť nevoľnosťami?
Ahojte mamicky
Pri prvom tehu som mala horzne nevolnosti. Nevracala som - len ma napinalo a nikdy nic nevyslo. No bola som PN 4 mesiace, schudla som 15 kil, nevedela som niekotre dni ani svoje sliny prehltnúť, lebo ma z toho napinalo. Nemohla som nic citit, chladničku, kavu, kozmetiku,… a maso vidiet citit ani za nic…. V 6.mediaci to preslo. Potom to uz bolo ok.
Teraz by sme chceli druhe babo, ale desi ma ta predstava… ak mi bude tak zle, neviem ako sa budem venovat prvému. :(
Ako ste to mali v druhom tehu prosim vy ? Boli vam zle rovnako, alebo menej ? Ako ste riesili pomoc?…..
@anonym_autor prve tehu hrozne zle same bolesti viackrát hospitalizovana, zle mi bolo asi do pôrodu (grcala som aj)
Teraz som v 33t v druhom tehu keby som nemala brucho ani neviem ze som.tehu...trosku tazko mi bolo ale dlhsie používam doma tabletky homeopatika( na trávenie u nas doma prva pomoc ani raz neodporúčili v lekarni len od svagriny to poznam - GASTROCYNESINE davam to bezne aj mojej 7r ked boli brusko )
Tiez som sa bala druhého tehu preto som sa rozhodla az po 7r ;)
v prvom mi bolo zle, v druhom tiez, akurat ze teraz som brala tabletky xonvea, ktore to zlepsili radikalne 🙂
v prvom mi bolo zle, v druhom tiez, akurat ze teraz som brala tabletky xonvea, ktore to zlepsili radikalne 🙂
@mamuch321 ďakujem ! Vysli na Slovensku zrovna ked mi zacalo byt lepsie, no aj tak som si jedno balenie nechala predpísať. No nebrala som. Pomohlo to teda prosim?
nepotesim ta,a le asi to bude velmi podobne. kamoska mala nevolnosti cele tehu a to obe tehu. udajne to tak mala ajjej mama a tusim aj sestra.
4 tehotenstva. Kazde bolo horsie a horsie. Pri stvrtom som vkuse zvracala. Este aj v den porodu. Vkuse mi bolo zle. Den/noc. Nárocne obdobie ☹
Mne bolo zle v kazdom tehu, pri dievcatach som aj zvracala, pri chlapcoch ma “len” nadrapovalo, ale to bolo tusim este horsie..
Každé jedno tehu zle, boli 3
Prvé trhu zvracanie niekoľkokrát denne až do pôrodu, ešte deň pred pôrodom to schytala celá kúpeľňa.
Druhé tehu by som napočítala na ruke, koľkokrát som zvracala. Aj keď ma napínalo častejšie, ale nič hrozné.
Kamoška bola teraz na nejakých liekoch, tiež až do pôrodu. Že bez nich nedávala dni, s nimi v pohode.
@anonym_autor prvé tehotenstvo som prezvracala snáď celých 9 mesiacov,druhé mi bolo len trikrát zle aj to len vo 8tt ,a teraz som tehotná opäť a žiadne nevoľnosti nemám,takže u mňa s každým tehu lepšie
@anonym_autor kazde tehotenstvo je ine. Ked som cakala dievcata, boli to dost podobne tehotenstva. Nevracala som, ale palila ma velmi zaha. Teraz cakam chlapca a vraciam este v 6tom mesiaci.... zaha takmer vobec... teda, nikto ti nevyprorokuje, ake tehu budes mat. Musis to len risknut.
@mamuch321 ďakujem ! Vysli na Slovensku zrovna ked mi zacalo byt lepsie, no aj tak som si jedno balenie nechala predpísať. No nebrala som. Pomohlo to teda prosim?
@anonym_autor je to individuálne, mne bolo v druhom horšie, ako v prvom, susedka prvé pregrcala, v druhom ani raz, chlapec to bol aj prvý, aj druhý krát. Píšem to preto, lebo neitkoré ženy prežívajú tehotenstvo ináč, ak ide o dievča a ináč, keď čakajú chlapca, ale asi to nebude pravidlom. Ešte som mala kolegyňu, ktorá pri prvom skončila v nemocnici, pri druhom paráda až do pôrodu, nie je jednznačné pravidlo
@anonym_autor pomohli velmi, nie na 100%, ale bolo to znatelne lepsie... brala som vecer pred spanim a poobede uz stracali ucinok, potom som brala aj rano, aj vecer... ked mi zacalo byt lepsie, znizovala som davku, az som ich vysadila uplne okolo 19tt sa mi zda

Bolo mi este horsie.