Čakám dvojičky a mám bolesti
Ahojte mamičky mam otasku som 29 tieňov čakám dvojicki mam bolesti pot brucho pálenie tvrdené mi brucho boli ma panva nemozem chodit ani boli ma v krizoch ma niekto skúsenosti. S tím za otpovedte vopred ďakujem
@rutkalejova radšej 100x zbytočne, ako raz neskoro, alebo ak je to naozaj také vážne ze nemôžeš ani chodiť treba volať záchranku, veľa zdravia
@tehotna40 tiessom rozmislala o pohotovosti
@rutkalejova nerozmýšľaj a chod uz prosím ta
@tehotna40 ďakujem fakt jeto zle niekto vraví ze vraj pri dvojickach jeto normálne tak neviem
@rutkalejova ako som už písala radšej 100x zbytočne ako raz neskoro. Chod na pohotovosť naozaj. Dvojičky môžeš kľudne aj predcasne porodit. Co dúfam nebude tvoj prípad
@rutkalejova prave pri dvojickach by som bežala šprintom na pohotovosť
Pohotovosť určite. Takéto bolesti nie sú ôk...
@rutkalejova nečakala by som ja som čakala piate dieťa a tiež mňa bolelo len brucho preto som sa neponáhľala k lekárovi veď len brucho nech mňa nezvozia že chodím s každým pichnutim keď to nie je moje prvé a v stredu poradňa ok,v pondelok som začala krvácať na 8 cm otvorená a synček sa narodil o 2 hodiny v utorok v noci 33+3tt a 1.9. bude mať 1 rok 💙
Ako si dopadla ?
@rutkalejova
@tehotna40 tak som som skončila v nemocnici gvoli otvárania stim ze môžem prenášané porodit su uplne us dolu
@rutkalejova tak mi zastavujú bolesti
@rutkalejova no tak vidíš, nebolo to zbytočné, v tomto prípade bohužiaľ alebo aj vďaka bohu. Tak držím palce a prajem vám všetkým trom veľa veľa zdravia. Drz sa.
@rutkalejova držím palce až tam drobciatko vydržia co najviac. Drz sa 🍀
@zuzi0911 ďakujem
@tehotna40 ďakujem vám velmi aj vám všetko dobre do života hlavne zdravie toje hlavne

Napísané katastroficky ale jedine co ti tu kto odporuci je podľa mňa ze SMER POHOTOVOST