icon

Časté močenie na začiatku tehotenstva: Je to normálne?

barborka2503
7. sep 2024

Ahojte baby, idem sa opýtať. Som 10DPO, test pozitívny. Ale stále chodím čurať. Včera to trvalo hodinu, ešte som vyšla z wcka a už som cítila zas nutkanie. Po hodine to odznelo a bol pokoj. A dnes to isté. Žiadne pálenie, ani výtok. Len jednoducho nutkanie cikať. Je to bežný jav? Pretože som myslela, že sa to deje o dosť neskôr v tehotenstve. Inak príznaky žiadne okrem tohto.🤷🏻‍♀️

mia_von_prag
7. sep 2024

Ja som to mala od začiatku. Ešte som ani nevedela, ze som tehotná a v noci som chodila 3x na wc. Preslo to po pôrode

barborka2503
autor
7. sep 2024

@mia_von_prag ešteže to mám cez deň a nie v noci (zatiaľ)🙈😂

domak2
7. sep 2024

@barborka2503 ja som si najprv myslela, ze som nachladnuta 😅 a veru sa to nezlepsilo az do konca

kirara
7. sep 2024

Tiež som to tak mala od začiatku tehotenstva 🙂až do pôrodu. Potom sa to vrátilo do normálu

anavixy
7. sep 2024

Sposobuju to hormony, je to ok.

patta89
7. sep 2024

Ja som to tiez tak mala, na zaklade toho cikania som vedela ze som tehotna- ani test som si nemusela robit...Pri oboch tehotenstvach som to mala a az po porode sa to zlepsilo

ness222
7. sep 2024

Tiez som to tak mala, a dokonca pocas noci som castejsie chodila cikat tie prve mesiace, aj ked je to cudne, pretoze logicky by sa to malo zhorsovat ku koncu tehotenstva 😂

barborka2503
autor
7. sep 2024

@ness222 to som rada, že som není jediná kto si tým prešiel 🤭😁ja to mám zatiaľ vo dne 😃

boja2711
18. okt 2025

Ahojte baby ja som 9 ďen po blastocysty a žiadne priznaky len 10× dinner čuram. Pochibujem velmi