icon

Čiastočná placenta previa a krvácanie v tehotenstve

malinka_00
27. aug 2025

Ahojte. Dnes v noci hospitalizácia kvôli silnému krvácaniu - placenta previa čiastočná - prekrýva cervix 18-20mm, no som len 23+5, čo je na hranici vitality plodu.
Máte skúsenosti aj s dĺžkou hospitalizácie, priebeh, komplikácie, štátne konce?
Ďakujem

sella38
27. aug 2025

Ano, nemocnici som bola mesiac, prepustali ma prave v 24tt, ked sa da plod zachranit. Rodila som v 37tt.

malinka_00
autor
27. aug 2025
@sella38

Ano, nemocnici som bola mesiac, prepustali ma prave v 24tt, ked sa da plod zachranit. Rodila som v 37tt.

@sella38 takze od nejakého 20 týždňa tiež silne krvácanie, hospitalizácia a potom v 24 prepustenie domov? Potom si aj krvacala ešte či nie. Predpkĺadam ze doma pokoja na lôžku

sella38
27. aug 2025
@malinka_00

@sella38 takze od nejakého 20 týždňa tiež silne krvácanie, hospitalizácia a potom v 24 prepustenie domov? Potom si aj krvacala ešte či nie. Predpkĺadam ze doma pokoja na lôžku

@malinka_00 ano tak. Ja som krvacala este v 22tt v nemocnici. Potom v 36tt a potom v 37tt akutna sekcia kvoli abrupcii placenty. Doma som mala prisny kludovy rezim, len som lezala.

heln
28. aug 2025

@malinka_00 ahoj, ja som zakrvacala asi v 33. tyzdni a nechali ma v nemocnici do planovanej sekcie v 38. tt. krvacanie po par dnoch prestalo, davali mi najskor dicynone injekcne, potom v tabletkach. prisny kludovy rezim. sekcia bez komplikacii.
takze pokial nebudu ine komplikacie a krvacanie prestane, tak to pravdepodobne dobre dopadne.