icon

Čím sa mám liečiť, keď som tehotná a kašlem?

2marianna25
16. sep 2010

baby mam otazocku zacinam byt trocha chora slabo kaslem a tak s cim sa mozem liecit???? som v anglicku a lekar by mi velmi nepomohol oni tu na vsetko predpisuju paracetamol a aj tak nexcem brat neake lieky nexcem ublizit mojej malickej.....mozem jest ako cibulu cesnak a tak?????alebo mozem pouzivat aj vitamin C a zinol v tabletkax????neviem mozno moje otazky pre niektore baby sa mozu moje otazky zdat tribialne ale toto je moje prve tehulkovanie takze skusenosti mam male............vopred dakujem za rady

maryanna
16. sep 2010

v akom si týždni?? cibuľu cesnak jasné možeš, paralen tiež, ibuprofen radšej nie...sinupret proti kašľu je super dáva sa aj tehuľkám, bez predpisu v pohode sa dá kúpiť......piť veľa vody jesť pomaranče, a proste tak aby vit C bolo dosť..
a neboj aj ak by malo dôjsť na ATB nebojaj, ja som brala v 8mom mesiaci ATB a mám zdravého syna , a poznám mamky čo brali aj v prvom trimestri a dokonca aj dvakrát počas tehu...
takže sa nestresuj lebo si to privoláš že budeš viac chorá.......pokojový režim, jesť piť, ležať

latvia
16. sep 2010

jest mozes vsetko,vratane cesnaku,cibule, kvalitneho medu, v lekarni ti daju nejake homeopatika na kasel, na teplotu a bolest paracetamol, pripadne ibuprofen, na hrdlo kloktat slanou vodou,alebo inym kloktadlom, vitaminC tiez mozes, betaglukan na podporu imunity,zinok mozes tiez

miluska.h
16. sep 2010

ja som bola tiez pocas tehotenstva chora. velmi ma bolelo hrdlo a vyliecila som sa homeopatikami. brala som Stodal a do dvoch dni som bola fit. taktiez som mala obrovske problemy s chrbticov, velke bolesti asi 5 dni, ale nezobrala som si ziadne lieky. az ortopedicka mi pomohla, urobila nejaky hmat a bola som ok. treba vydrzat, pripadne nasadit homeopatika. zelam ti skore uzdravenie.