icon

Cítili ste sa stále tehotne pri missed abort?

25. nov 2022

Zaujíma ma , cibste mali stále klasické proznaky ako nevolnost , bolesť pŕs atď....

domka222
25. nov 2022

Pri MA vždy príznaky ustúpili, poprípade úplne odozneli

andrea_prestastna
25. nov 2022

Ja som nikdy nemala tehu priznaky cize neviem ale MA v 18tt som necitila nic tiez, trosku jednu noc mi bolo chladno

stannkal
25. nov 2022

Ja som mala nevoľnosti aj pri MA, ešte 3 týždne po tom ako sa plod prestal vyvíjať. Akurát posledný týždeň trochu ustúpili ale uplne zmizli až v deň potratu.

jaskolka
25. nov 2022

Áno, mala som

autor
25. nov 2022

@domka222
@andrea_prestastna
@stannkal
@jaskolka aj testy ste mali stále rovnako pozitívne?

domka222
25. nov 2022

Nikdy som ďalší test po potvrdení tehotenstva nerobila

zorkahorka
25. nov 2022

Ano, citila som sa aj nadalej ako po opici a zaludok ako na vode 😒

marianarem
25. nov 2022

Ja som mala priznaky, vobec nic som si nevsimla. Az tak 10 dni po zakroku uplne vymizli.

elli333
25. nov 2022

Ja som mala aj priznaky stale a aj testy boli pozitivne ,HCG vysoke a predsa uz tyzden babatku nebilo srdiecko. Vobec som o tom netusila az kym som nezakrvacala cerstvou krvou a akosi som vytusila ,ze je to sakra zle a bohuzial naozaj bolo 😔

jaskolka
26. nov 2022

Ja som test nerobila, keď som už mala od doktora potvrdene tehotenstvo dokonca som mala aj tehotensku knižku. Proste na poradni už nebolo srdiečko, žiadna akcia.

andrea_prestastna
26. nov 2022

Nenapadlo by ma v 18tt robit test ..naco? Urcite by bol pozitivny

elli333
27. nov 2022

@andrea_prestastna ja som napriklad robila testy prave kvoli zlemu pocitu ,ze nieco nieje ok ,zena vela vyciti ,ale ano test stale silne pozitivny cize to nema ziadnu vypovednu hodnotu.

andrea_prestastna
27. nov 2022

@elli333 treba si kupit angelsound ja pri dalsom tehu som ho kupila tu z bazara a pomahal mi pri tychto zlych myslienkach