Cítili ste sa stále tehotne pri missed abort?
Zaujíma ma , cibste mali stále klasické proznaky ako nevolnost , bolesť pŕs atď....
Ja som nikdy nemala tehu priznaky cize neviem ale MA v 18tt som necitila nic tiez, trosku jednu noc mi bolo chladno
Ja som mala nevoľnosti aj pri MA, ešte 3 týždne po tom ako sa plod prestal vyvíjať. Akurát posledný týždeň trochu ustúpili ale uplne zmizli až v deň potratu.
Áno, mala som
@domka222
@andrea_prestastna
@stannkal
@jaskolka aj testy ste mali stále rovnako pozitívne?
Nikdy som ďalší test po potvrdení tehotenstva nerobila
Ano, citila som sa aj nadalej ako po opici a zaludok ako na vode 😒
Ja som mala priznaky, vobec nic som si nevsimla. Az tak 10 dni po zakroku uplne vymizli.
Ja som mala aj priznaky stale a aj testy boli pozitivne ,HCG vysoke a predsa uz tyzden babatku nebilo srdiecko. Vobec som o tom netusila az kym som nezakrvacala cerstvou krvou a akosi som vytusila ,ze je to sakra zle a bohuzial naozaj bolo 😔
Ja som test nerobila, keď som už mala od doktora potvrdene tehotenstvo dokonca som mala aj tehotensku knižku. Proste na poradni už nebolo srdiečko, žiadna akcia.
Nenapadlo by ma v 18tt robit test ..naco? Urcite by bol pozitivny
@andrea_prestastna ja som napriklad robila testy prave kvoli zlemu pocitu ,ze nieco nieje ok ,zena vela vyciti ,ale ano test stale silne pozitivny cize to nema ziadnu vypovednu hodnotu.
@elli333 treba si kupit angelsound ja pri dalsom tehu som ho kupila tu z bazara a pomahal mi pri tychto zlych myslienkach

Pri MA vždy príznaky ustúpili, poprípade úplne odozneli