icon

Citlivé bradavky v 14. týždni tehotenstva

naty_123
2. máj 2025

Ahojte som v 14 týždni a na pravej bradavke som odjakživa mala mini bradavícku , predvčerom mi odpadla sama od seba a ostalo mi tam mini čierno/červena dopka... Prsia na bolia celé tehotenstvo ale táto dopka je celkom citlivá..mali ste to niektorá?

selena_luna
2. máj 2025

@naty_123 s odpadnutou bradavickou chod urcite ku koznej. Moze to byt aj tym, ze mas vacsie prsia, oblecenie je ti tesnejsie a sucha sa. Mne sa pocas tehotenstva naopak vyhadzali take kozne vyrastky po celom dekolte a kozna mi vysvetlila ze to kvoli tomuto. Ale tu dopku by urcite kozna mala skontrolovat.

naty_123
autor
3. máj 2025
@selena_luna

@naty_123 s odpadnutou bradavickou chod urcite ku koznej. Moze to byt aj tym, ze mas vacsie prsia, oblecenie je ti tesnejsie a sucha sa. Mne sa pocas tehotenstva naopak vyhadzali take kozne vyrastky po celom dekolte a kozna mi vysvetlila ze to kvoli tomuto. Ale tu dopku by urcite kozna mala skontrolovat.

@selena_luna 19.5 mám poradnu tak počkám a uvidím čo povie gynekológ

selena_luna
3. máj 2025
@naty_123

@selena_luna 19.5 mám poradnu tak počkám a uvidím čo povie gynekológ

@naty_123 to nie je na gynekologa, ale na kozneho, najma teda bradavicky by nemali odpadavat, mozu tam nastat nejake nezdrave zmeny, urcite to nepodcen