Čo je najúčinnejšie na opuchnuté nohy?
Mamicky poradte uz som zufala ...co vam najucinejsie pomohlo na opuchnute nohy , vylozit nohy nepomaha , tekutin pijem strasne vela , nenosim ziadne tesne ponozky obuv atd . a snazim sa minimalne chodit . Budem vdacna za kazdu radu
@eldzi12 v ktorom si tyzdni? mne tiez zacali cca pred tyzdnom opuchat nohy (som v 29. tt), zatial to riesim striedanim studenej a vlaznej sprchy, vecer si vykladam nohy vyssie a snazim sa nosit pohodlne a volnejsie topanky, k veceru je to vcelku viditelne (chodim dost peso), nohy ma nebolia len uz musim rano zvazovat ktore topanky si obujem a vizualne to nevyzera bohvieako, obavam sa, ze to bude len horsie.....
@queen_mary kde sa da kupit ten sprej? vdaka
@nickpick v dm, babylove znacka 🙂 a kamoska pouziva zasa pohankovy caj, v lekarni sa da kupit
mne keď opuchli nohy tak lekárka mi pohrozila nemocnicou....musela som úplne vylúčiť soľ....ešte aj chlieb som si doma piekla sama bez soli...nohy kráásne odpuchli...

@eldzi12 mne pomaha kombinacia kompresne podkolienky, dlhe prechadzky, vela tekutin a sprej na unavene nohy 🙂